jag är så arg

'Jag är sååå arg!'

jag har har sån jävla otur med allting åhhhhh....... och nu har jag slarvat bort 500 kr. fan vad arg jag är. inte på party humör alls vill bara mysa framför en film imorgon... åå vad sur jag är !!!

GRATTIS PELLIS


ehh what's up?

ehh vad händer sista?

Hej, blev ingen engelska läxa igår. klara och sh sh shelton stökade ju till i min säng -.-' ( fast det gjorde jag ju med..) Men nu ska jag snart kirra läxan och sen ska jag ta en dusch. sen ska jag nog softa-som vanligt! snart är det valborg, gud vad kul det kommer bli! och imorgon har ska jag kirra some ..? aa men nu måste jag göra läxa. puss
bye.

Puckona slår sig samman

Ehii!
sitter och kollar på tv med sh sh shelton och klaris. Ganska våldsamt. Ikväll har jag en engelska läxa som väntar på mig. men jag vet inte om jag orkar... men jag måste... aa  men nu ska jag döda shauneen, för att det är så jävla kuuul!
bye

Bokat resa

Den 16 juni kommer jag sitta på ett plan påväg till ..... ? hmm nu blir ni nyfikna va ;)
jag ska försöka ge er en ledtråd varje vecka. här är den första.

Det tar 2,5 timmar med dit med flyg.

Gävle

Hejhoppgummisnopp!
nu har jag och sh sh sh shelton kommit hem från Gävle. Ligger nu med onda fötter i sängen och softar. Ska senar kolla på film och äta BEN&JERRYS. Fast jag har börjat tröttna på dom. Någon som kan ersätta dom?
NU some pictures från Gävle.







...

eh? fredag?

Hejhej.
sitter i sängen och är allmänt tattig. Ska vara med sh sh sh sh shelton idag;) undra vad vi ska göra? no alcohol.

Och imorgon ska jag och sh sh sh shelton och maybe ninni(?) åka till gävle eller sundsvall :D shopping we like (L)
bye.

Mitt fönster just nu.

I mitt fönster, blommar min kaktus!

tjaaao.
Har varit med klara idag. Jag visade klara hur man dansade. Jag måste ju säga att jag dansar riktigt bra, ouihuu! haha. Sen va vi ut en sväng och körde moppe eller klara han inte köra för jag körde rakt in i taggbuskarna(AJ!). Sen fick vi inte igång den-.- sån är jag. sen börja mamma babla om att jag skulle hittat en moppe som vi kunde köpa och att jag måste ta moppekort (?) haha! visst tar jag moppekort, men på hennes bekostnad.

Nu kollar jag på andra avenyn och myser! puss
bye.




:D

hahahaha... fail!




ville bara säga...

'Ja, jag är död. Jag har kvävds av alla läxor/prov!'

choobree!
Sitter och lyssnar igenom britneys låtar. Måste hålla med gayis att hon är riktigt bra!
Idag tränade jag lite inför vollybollen, jag ska ju va domare(why?!). Jag blir så jävla stressad när lina ska blåsa i den där visselpipan och se allas arga blickar, åhh vad har jag gett mig in på?
Nu har jag en stor läx/prov hög som väntar på att tränas in -.-
bye.


juste de, min bekini har kommit (äntligen..!). tyvärr så var de två olika delar, men det fixar jag på lördag då jag och (bästaste) ninni ska till gävle:D Jag ska förmodligen köpa den där jackan från MONKI (Y)


Buuuurn

hej.
idag va 8:na och 9:na på teater, frysboxen, den var lite weird men ganska rolig. sen gick jag och Matilda och träffa Ninni och Hanna. Sen så stack jag till klara och vi köpte ckoklad-.- haha, sen hämta mamma mig och jag gjorde mat och softa typ.

Fan vad jag stör mig på alla såna där :PppPpPPP grupper. helt värdelösa!
bye

summer nails

åh vad jag länktar till sommaren! skåne, färger, vatten, dofter, mmmmmh!


love factor



Buy, sea, chair, ten.

Hejhej.
sitter här i min 'dubbel' säng med Hanna och Gabriella. Vi sitter och myser framför våra datorer och hanna har precis ritat sönder mina fötter-.- så har jag det ;)

som sakt så var jag med gabriella igår sen kom Pelle(:D) och Hanna. och då tog hanna och jag en varsin mellan strips. Men vi ville ha mer så vi tog en varsin till... sen efter ett tag hoppa kedjan av på hannas cykeln när vi skulle cykla hem till henne och få skjus till mig så hon och Gabriella tog min cykel och jag fick skjus av ivar. haha! så va min kväll typ och lite mer bus.
bye.

hedda på cykel?

Hejhej!
ska snart dra ner på ljusdal med gabriella efter en hel dag liggandes i sängen-.-  Fast det har varit ett as bra tv program på tvN ' a double shot at love' på MTV. as fan. jag har tjockat i mig choklad och nötter hela dagen... snart är det sommar hur tänker jag? :O och nu ska jag ner och är mjukglass eller nå?! suck* ses sen babes!
bye.




sant eller falskt


ska man tro på att hanna springer... ofta?!

medans jag softar.

...

hmmmm?

händer imorgon?

??

Hiss&Diss

nu är det väl dags för en liten hiss&diss!


* Min dubbel säng- mmmmh vad skööööön den är!
* Inga läxor/prov- mmmmh vad skööööönt!
* Brunpuder- perfekt när man är blek!
* Kroppsmålning "låsas tatuering"- Nu när man blir brun är det så jävla snyggt med en tatuering!
* Puli- som mina bröder lärde mig. det är faktiskt as soft att säga det ;)

* Fyrkantiga rum- man kan inte göra någonting med det...
* Skolbuss-  man måste gå upp onödigt tidigt för att hinna med den.
* Damm- euw!

ibland är jag en sån jävla tattare...

hahahaha! fan vilken tattare jag är! kom precis på vilket lodigt namn jag har på youtube -.- *trollbarnet1* hahah vem fan heter det igentligen...  men jag skyller på att jag skaffa det när jag var bäbis, (det är i och för sig sant)

ÄR DET NÅGON SOM VET HUR MAN BYTER?!



det här är inte okej!

Happy face

yey! jag har fått tillbaka min D&G klocka (dock fake). ni kommer kanske ihåg när jag hade sönder den ... riktig dålig vecka!



jag hade inget att göra efter skolan så jag "tatuerade mig själv, haha...
resultatet:



fan vilka fina ! ...

simple outfit for today

Hej.
Igår möblerade jag om i mitt rum och skaffa dubbel säng. undra vem som ska dela den med mig?;)

Nu softar jag i min sköna dubbel säng :D funderar på at ta en pizza bit, hmm?
är as trött (gick upp 06.20 imorse) så ska nog sova och mysa hela dagen^^
bye.


mmmmmmmmh, dubbelsäng ;)

min lortiga stumpor, mmmh...



simple outfit for today


jag har faktiskt varit väldigt duktig den här veckan med mitt hår!
måndag: vanlig knut.
tisdag: knut på sidan.
onsdag: flätor.
imorgon: hästsvans.
fredag: utsläppt?



Back on track

Heej.
Nu är jag tillbaka från norge, jag har lärt mig aasss mycket norska. hmm. ni vill väl veta hur min resa ditt gick?  jo så här började det.

jag klev på bussen i sveg, klev av i mora där det stog på en skylt malung buss 92, precis den buss jag skulle med. vilken tur att jag slapp gå med all packning ( jag hade aaaaaas mycket med mig annvände dock inte mycket ). så jag sitter och väntar i en halvtimme och kissnödig är jag. Men när kl va 13.10 ( bussen skulle gå prick) undra jag vart bussen va. så jag fråga några turkar vart bussstation låg då pecka dom åt vänster. jag får panik eftersom jag inser att jag är på fel plats och har missat bussen-.- så jag börjar skynda mig mot vänster hållet med all min packning... sen så stannar jag en bil ( vägen var ganska liten ) och frågar vrat bussstation ligger då peka hon åt höger -.-' och sen sa hon att det var långt ditt... jag tigger om skjus (A) och sen när jag väl är där så fick ja ta en annan buss som åkte på en smal grus väg och lät hela fucking tiden. sen när jag är i sälen hämta pappa upp mig och vi åkte till trysil.
jag åkte skidor hela veckan så det hände inte så mycket. eller jo men orkar inte berätta.

bye

jag ser as lodig ut, jag vet.
pappa-paul-pascal-pierre-moi

där va det ett "stup". (en backe med 45 graders lutning)
självklart åkte moi där ( 2 gånger )

min as sköna säng!

en as fresch bild på de fina vädret som vi hade nästan hela veckan.

en as härlig bild på de vi gjorde mest.

slutligen tattar-gänget :)

so me ?!



'Barney Stinson "When I get sad, I stop being sad and be awesome instead" '

hejdå ljusdal

Hej.
sitter och äter choklad:D och har precis packat klart. det blev en as stor väska fylld med allt jag behöver inför resan, jag ska trots allt på med bara killar... lite aviiss ;) haha inte jag eftersom det är mina bro´s hah :D jag kommer förmodligen inte ha till gång till internet men jag är tillbaka på söndag med smaskiga bilder! om 11 h åker jga till norge bby :D
Bye.

kvällen/natten/morgonen

Hej.
igår blev det sådäer . fast as roligt ändå. och det vill jag tacka mina kära vänner som stack från mig och är totallt sur på mig och just de, 'mina vänner som stack och tog alla mina cider som jag hade betalat'. så jag vill tacka dom för att jag var nyckter den kvällen. sen så spyde ganska många men annars var det kul. hanna fick ta hand om dom. på natten kom mamma och hämtade mig och även andra personer som va lite drunki. sorry jag skäms jätte mycket över det... sen så nu ska jag nog kolla på oth och hoppas att jag blir frisk.
bye.

bekini a la moi

http://nelly.com/designyourbikini/?bikiniuser=aR59pLCYSi4id6gWD6O7xTcml3r0D7GdLAZyLbKc8D#bikiniGallery

tryck och rösta :D

för det är ju trots allt en läcker bekini ;)

RSS 2.0