raaawwr på vädret!

Jag har haft världens häligaste dag! gick upp och sprang korta (mågamon) 08.30. sen när jag kom hem städa jag rummet lite. Sen la jag mig på en as skön stol och somnade i solen någon timme! När jag vaknade klippte jag gräset. Sen solade jag ända till 18.00 typ. och så har jag läst ut min bok. Ååh lovely!  sen var jag med min grannar vi gjorde massa roliga saker!

Imorgon ska jag på läger. Bäst! kommer bli awesome. och det kommer vädret med (Y)


(YYYYY)



örongodis!



My first kiss - 3OH!3




Dynamite - Taio Cruz




Your love is my drug - Kesha

Lite mer midsommar

Jag kanske skulle berätta lite mer om min midsommar..? Så här var den iallafall. Jag startade dagen med lunch (14.00) hos grannen, efter det så bar det av mot beckamans (mina andra grannar). Där hade dom 6-kamp eller ja, massa sånt och fotboll. vid typ 19.00 blev det grillat hos jocke. Där fick jag stressa i mig maten för jag måsta skynda mig att fixx mig. Så fixa jag mig och sånt. Sen gick jag över till jocke igen och satte mig med tova, sigrid, jonas, fredrik, fanny och fannys kompis (fick en total blakout kommer inte ihåg namnet..). och jag lyckade även spilla läsk på mina byxor... Sen möte jag upp johanna och nån (?) körde oss till järvsö, okej vi hann inte så långt utan vi åkte till nore på nån fest. Och där va vi resten av kvällen tills min mamma aggra på mig-.-  aa det va väl min kväll. tyvärr får ni inte veta dom smaskiga detaljerna;) synd!

Dop

Just nu sitter jag på dop och känner mig smått mobbad.. Ganska tråkigt är det men man får ju tårta efter och det är ju ett måste! Igår va jag med johanna på kvällen. Och vi var någonsstans..? Haha. nu ska jag kolla på dopet.

Nytt i min garderob

Lite nya saker från paris,





klicka på dom för att göra dom större

sommar planer!

Så här är mina planer i sommar. På midsommar ska jag kanske till sundsvall och hälsa på klara, och då blir det party. efter det ska jag på läger i 5 dagar. Sen 2 juli blir det skåne! Då kommer jag förmoligen stanna där i 4 veckor och jobba, så jag missar klaras födelsedag... sen när jag kommer hem blir det sthlm på ung 08, sen blir det bröllop den 16 augusti (tror jag??). Sen ska jag vara med klaaara så mycket som möjligt!

Idag har jag arbetat i trägården... usch! hittad massa maskar, fyfan. sen så var jag med klara i tisdags och onsdags så ni vet;)

Förlåt babe

Jag låg och tänkte, och kom på att jag har glömt bort hannas födelsedag totalt. Känner mig så dum! Det är ju fan du och jag genom livet syster! eller ja, hittils iallafall. så många år vi känt varann, det är sjukt. och sen glömmer jag bort din födelsedag, nu när du är 15 och allt.

Grattis i efterskott hannie babe!


ni har sett bilden många gånger men den är ju söt!

Bildbomb från Paris






Nu orkar jag inte lägga in fler bilder! Men resan har varit toppen, och det va kung med Mia!

<3

Heeeemma

Kom hem igår kl 23 typ. När jag kom hem gick jag över till josef och där va pelle, max, anton, marcus och josef då. Dom är nice! NU ska jag till klara. senare idag kommer en bildbomb. verkligen!  puusss

back to childhood

NU sitter jag här helt utmatade efterdagen! Var på disneyland en hel dag. Imorgon åker vi hem till kalla sverige, fast det blir typ skåne direkt när jag kommer hem! pga sommarjobb (L). Nu ska jag sova, godnatt.


saknar klaris!

back to childhood

NU sitter jag här helt utmatade efterdagen! Var på disneyland en hel dag. Imorgon åker vi hem till kalla sverige, fast det blir typ skåne direkt när jag kommer hem! pga sommarjobb (L). Nu ska jag sova, godnatt.


saknar klaris!

Prinsessans bröllop överskatta?

Är det bara jag som tycker att skattebetalarna skulle vara med på bröllopet? det är ju trots allt dom som betalat det!


Blev inge disney idag blev lite souvenir shopping ist och massa mat! mysigt. Men imorgon då smäller det. seya!

Fötterna värker som aldrig förr

Nu är jag på hotellet efter en dag i massa affärer, massa! fötterna värker som aldrig förr men det var värt det. fick ju hem lite saker med. Hitta världens bästa affär med massa billiga fina kläder! Jag och Mia gick faktiskt själva idag, hur duktigt va inte det. Snacka om lockalsinne! Vi tog till och med metron (tunnelbanan) själv, otroligt! Imorgon blir det disney! :D haha


Bered er på massa bilder när jag kommer hem!!!

Paris

Nu sitter jag och mia i en trapp för att få internet, intressant..? Idag har vi besökt eiffeltornet och triumfbågen, beutiful! vi besökte även massa mer, och vi gick så fötterna värker. Men det är en väldigt vacker stad. Får hoppas på bättre väder! Imorgon blir det nog shopping, fast det gjorde vi idag också men det var på lite exklusivare butiker som chanel och dom. nu får ni ha det så bra för det ska mia och jag.  puss


inte så fin bild men det mycket mer när jag kommer hem!

På Arlanda

Tröööött.. som fan!

Sitter på en loodig plats på arlanda för alla andra är upptagna-.- men jag har iallafall internet. Ser totall lodig ut också, men jaja! nu ska jag och mia kolla på film, au revoir!

Mot Arlanda

Nu är det bara en timme kvar tills vi åker! så här ser vårt schema ut. Vi åker till Arlanda 19.14, kommer fram nån gång (?). Sen så går inte flyget fören på morgonen alltså, 06.50 lyfter vi (så tekniskt sätt så åker vi imorgon). sen är vi i paris vi 10 tiden. Parfekt! :D Nu kommer freescha bilder på moi!



Mot Mia

Nu åker jag och mamma till Mia för att prata och planera lite inför Paris. Mysigt!

<3

*host*I´m sick*host*

Okej jag är faktiskt sjuk... och snart åker jag till paris (2 dagar). Asssshole! Jag har inte varit så aktiv i bloggen och det är för att jag varit sjuk och kommer nog inte vara så aktiv tills jag blir frisk. Men jag lovar att uppdatera i Paris.

nu ska jag sova bort min äckliga förskyldning!

Betyg vt10

Tänkte slänga in en bild på mina betyg, och ja jag är en pluggis men nån måste vara det med! :D


Sommarlov

Alla vet ju att sommarlov=party så jag och klara förmodligen Johanna också, drar ut nån stans (?). Nu ska vi käka mat. Hör av mig mer ikväll!

http://publishme.se/1293802/entries/article/new/
Nora som fick stependiet<3







kommer nog mer bilder sen

Det luktar sommarlov

... det menar jag verkligen! Imorgon går jag ut 8:an och det känns awesome! Fast jag är inte riktigt pepp på att ha sommarlov. Men men, snart är det ju PARIS, åker på tisdag. KLÄDER! mmm. Igår vaju jag på furuvik med klara fast jag gick knappt med henne. Mest med Signe (L). I år va det ganska kul iaf på skummdiscot! Men självklart fick jag lockigt hår... efter skumdiscot va jag as blöt och fick springa igenom furuvik till skåpet där min jacka va men såklart så hade frida nyckeln. Och hon var någon annanstans. När klockan var 00.55 så kom hon och då skulle vi va på bussen för 10 min sen. Men men :) puss på alla sötnosar där!


sitter just nu med ansikts mask och hårinpackning. Man måste ju fräscha upp sig lite tills imorgon! Men i år orkade jag inte bry mig så mycket om examens kläder för jag har verkligen inte tid, pengar eller ork! Nu ska jag måla naglarna.






Förra året på Furuvik.





just det, fick en avslutnings present av mormor och morfar! :)

En Hälsingering ( eller vad det heter..)

Furuvik

Nu drar jag till furuvik :D



Skaka ruuuumpa

ehhi sean banan här! sitter och nördar data med klra. Kul liv kul liv! Senare ska vi nog åka lite moppe och se allmänt lodiga ut!

Idag så vart det en ganska skön dag i skolan, hade bara 2 lektioner som vi inte gjorde något på. Sen blev det älvallen och då fick jag träffa alla saknade sötnosar! <3

sean banan inte ranka, som anna anka. number one plaaanka!


söndagar är sämst

sämst dag! orkar inte skriva om helgen, bara att vi hade trés bien(Y) Just nu sitter jag vid min nya dator, eller ja jag får ha den över sommaren. Men det är chill!


Snart examen! Det betyder: Nian here i come, inga prov, massa god mat, festande, massa sol och bad, skåne, Paris, sommarjobb=pengar, shoppande till 10000! Och massa mer! awesoooome<3


INSPIRATION


Hudik&Grillning

Nu kommer lite bilder från igår och idag! berättar om helgen imorgon.
puss


Mot hudiksvall

Sitter på bussen på väg mot hudik, med klara! Blir att kirra lite saker där då..? Måste bara säga att vädret är ju på topp idag! Jätte skönt. synd bara att jag sitter på en buss. Men det blir nog lite stek i hudik med;) Lägger ut bilder och berättar om gårdagen när jag kommer hem. Sover förmodligen hos mormor(ff) och dom har inget internet. Men det fixar jag. Puss ha en bra dag i värmen!

utgång

Nu drar vi till patric och fortsätter vårt party, inte för att patric är så himla party men men;)

Glass test



Gjorde ett litet glass test. Hann inte med alla men så här blev resultatet!

Magnum temptation
5/5 riktigt god! favorit
Magnum temptation fruit 1/5 fräsch glass men smaken va inte god!
Ben&Jerry's peanut butter, cookie dough 2/5 smaka lite salt av jordnöts
smaken och det va in te gott, men ibörjan va den helt ok!
Cornetto freestyle har inte smakat än.

Mascara tips



Lancome
Det här är mina favortiter. Dom ger inga klumpar men bra volym. Dom är ganska dyra men defenetivt värd priset! Nu är det ju inte jag som lägger ut pengar på dom här änglarna utan det är min kära mormor. Men dom är super bra! 

Helt klart 5/5

Grillning med klara

Ikväll blir det grillning (Y) Fast det blir nog lite party med, eftersom jag och klara är partyprissarna! Nu är bara frågan, hur blir det med maten? Klara tar hand om grillningen(som en kaaaar!) och jag fixar salladen eller nått. Massa bilder får ni hoppas på;) Ne nu har inte jag tid med det här jag ska hinna med två till inlägg!

Dagens outfit. kommer säkert ändras framåt kvällen..!

<3

You are in my life, now and forever.

fuck you nagel

bitch nagel att gå av sådär! Lång va den ju å, och så går den av :O vad är det för stil?
Nog om den äckliganageln! Va med Klaris idag. Vi glassade på med en mjukglass, ovanligt..!  vi gjorde inte så mycket jag va as trött och så va det med det. Imorgon blir det Klaris igen då ska vi hitta på någonting?! sms om ni vill vara med the most popular girls in town! nu ska jag laga min äckliga fula duma nagel... usch


Delicious

mmm sallad! när jag menade äta du menade jag äta jag och klara stack ner till närmaste pizzeria! säger bara mm! Sen så fortsatt vårat lilla äventyr fast det slutade på kläppa... tragiskt. Ne men det va en bra film där som man glassa lite vi! popcorn bjöds ju på, och det tacka man ju inte nej till!

Just  nu är jag ganska glad för jag fick ett underbart sms av klara<3333333333

nu ska jag lägga mig och få min skönhets sömn..! skämta för fan, inter håller jag på med sånt lolligt!

pussar

Sitter och och har allmänt tråkigt med klara! vafan ska vi göra då? kanske äta? hmmm...

nu ska vi äta hej på er!

Dagens outfit


ögoninflammation...

keeeebab

Blev en stor pizza (okej barnpizza men whatever?!) och glass efter åt? Det blev ingen vidare träning heller så magen hänger ju på mig..! Den får så lov att hänga :D nu är tv som gäller. ciaaao!

Sol hjärta Hedda

Sitter utanför kläppa med Ninni. Vi steker i solen. Sen ska jag, klara och shauneen anmäla oss till furuvik, bäst! Sen ska nog jag hanna och Ninni äta kebab, som vanligt. (Iaf för mig... Och hanna! Vet inte hur det är med Ninni, hon är ju smal som en sticka). Nu ska jag fortsätta steka. Puss!

RSS 2.0