At dearest

Sitter hos ninni och vi har typ spelat wii som jag är så gryyyyym på, eller..? ne men jag är grym! Ska åka hem om en halv timme för ikväll ska jag på P-arty. så måste hinna duscha och sånt.

blogg paus

Nu tar jag en blogg paus. Eller jag kommer uppdatera lite då och då, men inte mycket försöker att komma igång igen tills nästa helg. kram

Drar till ninni.

åker till ninni sover sen hos mormor.

Årets resor.

Tänkte påmina er lite om resor jag varit på med lite text och bilder.

Tenerife, kom hem några dar efter nyår.




Åre, en liten skidresa med klara. Mars.



vi är såååååååå snygga!


Norge, skidresa med pappa och mina bröder. April.





Paris, med Mia och mamma. Juni.





Skåne, bilder har ni nog sett tillräkligt. Juli
.




Danmark, liten shopping tur med mamma. Juli.






Sthlm, konsert och shopping med sigrid, även klara och penny. Augusti.




Det va nog allt, nu ska jag plugg lite no. prov på tisdag...



Prettylicious

Nu är det klart! Drar iväg till egypten i 2 veckor. Över jul men kommer hem till nyår och då blir det partey!




Förr gången jag var utomlands över jul va till tenerife. Då va
jag där över nyår med
. Och där var det party på nyår kan man
ju säga!





I want to party!

hEj JaG hAr InGeT LiV! Det är sant, har inte gjort ett dugg i helgen... åhh vad tråkigt jag har det. Man kan ju undra om jag har nå vänner. joke! Va i alla fall till bollnäs idag och kolla på data och fixade en ring. Blev ingen data men ska nog beställa en istället.


Funderar på den hära hp pavilion, ska nog beställa den nån gång i veckan till och med!

sony vaio

Funder starkt på att köpa en sony vaio! men dom är så dyr ...

Har ni nå tips på datorer?


okej guys

Min uppdatering har gott skit, men det har varit mycket nu så. Men jag ska försöka men i nån vecka nu kommer min uppdatering inte va den bästa men men.. och hur miin blogg ser ut nu behöver vi you inte prata om..!

lite bilder sen skåne 2009, då livet va lite bättre.


.

Vad hände? det är frågan. Vad fan hände..?

Feels good.

Nää nu jävlar har jag tjänat pengar!  360 kr fick vi in när vi plockade. Bra gjort hedda! Sen när vi plockde så tappade jag min mobil-.- vart lite panik slagen när jag kom på det eftersom det var en ganska stor yta jag hade varit på och ljudet va av. Men jag hittade den tillslut, så allt är lungt.

Bärplockning

Nu ska jag och klara plocka bär hörs

when you hit the ground.

Klassfotot idag vart awesume ska ge er ett litet smak prov på hur det kommer se ut;) Dagen har varit chill speciellt på SOn då vi hade nån debatt jag representerade miljöpartiet. Jag var bäääääst! nu ska jag äta. cheek out my pictures!






dålig bild men lägger ut en bättre när jag får hem katalogen

love.

Jag älskar verkligen dom här plaggen. Det är sjukt så snygg dom är!!!!!!! jag vill inte köpa dom heller för jag har så jävla många BHar.. men... jag vill ha dooooom.. fan :( fast jag kan ju köpa dom ändå! (Y)


canceeeeeer

Kom precis hem från solariumet, eller som alla säger "cancer grillen". Men då ska jag tala om en sak för er som säger det, att man kan få lika mycket cancer av solen. Tänk på de er trögtänkta individer! hehe.

Imorgon är det klass foto som sagt och jag tror jag kör på lockigt hår orkar fan inte fixa mig vi går i nian vem bryr sig..? fast smink ska jag ju ha.



Tänkte visa min rand som alla fjortis bloggare gör, eller? ne men jag
är ju faktiskt lite stolt över den, hehe!

Uffa.

Ligger halft död i sängen funderar på att ha ett film maraton i min ensamhet. På onsdag är det klassfoto, får se hur lyckat det blir ... men våran klass kommer ha en störtt skön bild, eller..? Ska nog ha det där film maratonet i alla fall men först lite söta ilder från helgen.


kort sammanfattning av helgen. Fredag blev det tranan, mycket skum och KALLT! men det va väl kul. LÖrdagen spenderades hema hos mig med klara shauneen och viktor, ganska galet. hehe! söndagen gick åt till städning och annat. Hade ni en lika trevlig helg?




sick bastard

Då har man blivit smittad av shauneens hemska sjukdom... hua!
Orkar inte lägga upp bilder sen helgen så gör det imorgon eller nå.

Bollnäs nästa.

Idag drar jag till insparken på tranan med klara och shauneen och många fler. Ska väl bli kul, hehe. ni får se bild på min outfit later! nu ska jag fixa mig och sen dra vidare till shauneen!

RSS 2.0