Only action brings ideas to life.


Medans jag försöker komma på rubrik kan jag ju börja berätta vad jag handlade. Lite smått och gott sisådär. En t-shirt, ett ljus i form av en pyramid, lite kylskåps maneter(mammas), en as söt elefant, en ram, en groda som låter när man drar en pinne på ryggen(?), års förvaring av tuggumi och till sist mya Ray Ban, passa på för dom var billigare där. det var typ allt tror jag.


sverige.

I sverige och det känns underbart! Min säng, min mat. Resan har varit toppen, kristall klart vatten sjukt otrolig aså! Och fiskar som var en meter lång som simma under en. Det va en häftig känsla!

Men jag tänker inte berätta om min resa nu utan jag tar det när jag har fixat med alla bilder. Så det blir efter nyår. Nu tänkte jag mest säga attt jag är hemma och att imorgon är det nyår, om ni inte viste det. heeheeee


godnatt

Dag 14- Mina rädslor.

Ja nu va vi på sista dagen, eller jag åker ju hem imorgon men jag hinner väl göra nått inlägg då antar jag.

Jag är jätte rädd för döden. Jag hatar att tänka på det, att vi alla kommer dö. Att vi aldrig kommer finnas mer, aa ni fattar. Jag verkligen hatar det och och tycker det är jätte läskigt. Jag är även rädd för vattnet på sätt och viss, jag tycker det är jätte läskigt när jag inte ser vad som är under mig när jag tex simmar på djupt vatten. Tycker det är as läskigt! bläää

Dag 13- den här månaden.

Den här månaden fyllde jag år firade julafton i ett annat land, flygt flygplan, varit i egypten, pluggat a looott!

Aa det var väl en del av alla saker som hänt den här månaden, i think!

Dag 12- Det här ser jag fram emot.

NYÅR!! helt klart nyår. för då blir det röööj, eller ja förmoligen. kommer nog bli awesome, hoppas i alla fall på de. Fast sen är det ju andra saker med som sommaren och då jag fyller 18. Sen lser jag fram emot att att sluta nian, eller gör jag de? vet inte kommer bli tråkigt att lämna alla ändå.

Men nu får det va nog med såna saker!

Dag 11- I min handväska/jacka.

Jag skulle vilja säga i min jacka! annvänder inte handväska så det får bli jacka. Eftersom det är så stora fickor så får det plats med allt jag behöver, det vill säga, mobil, pengar, tuggumin, nycklar, busskort, hårspännen. Ja det var väl allt om jag inte har något gömt i nån av alla fickor..

Dag 10- Min bästa vän.

Den här är svår! Jag har ingen bästa vän jag har många väldigt nära vänner. T.ex, Lo, hanna, klara, mia, johanna m.m. Lo och Hanna är dom jag känt längst och som jag verkligen älskar oavsett vad. Även fast jag bodde i skåne så hade jag och hanna bra kontakt. Och lo och jag har alltid varit nära, härligare människa får man leta efter. Men tex Mia, jag litar på henne till 100%. Hon är den som jag litar mest på! Och johanna, goaste bruden ever! Klaris är the one helt enkelt.

Det är några av mina absolut närmaste vänner!

Dag 9- Vad är kärlek?

För mig är kärlek det mesta. Man kan förknippa mycket med kärlek. Kärlek mellan mor och dotter, kärlek mellan tjej och kille, kärlek mellan vänner. Det finns så mycket kärlek vad jag fattar det som. Jag tycker att kärlek är en fin sak som är svår att splittra. Visst kan man bli sårad men det är nog värt det om man tänker efter hur bra man hade det innan. Men ibland kan det va svårt om man älskar någon så oerhört kan det va jobbigt att släppa taget. Jag vet det nu och man mår skit av det. Men det är värt att skapa den kärleken för man får så mycket även om det bara varar i nån månad. Jag tycker det är värt risken.

Det var min förklaring på kärlek, gick väl sådär men aja.

Dag 8- Mina föräldrar.


Min mamma heter åsa och hon är kanske 43..? När hon var ung flyttade hon väldigt mycket, så hon har bott lite överallt i sverige. Men just nu bor hon ihop med peter i ljusdal där jag även bor för tillfälet. Jag älskar henne oerhört, har bara varit hon och jag under dom här 15 åren, så vi har ganska bra kontakt med varandra.


Min pappa därimot är 53..? Han är iallafall 10 år äldre än mamma. Han har nog alltid bott i Malmö. Det gör han nu också fast med nån blond brud som tror hon är nått! Men med pappa har jag inte så bra kontakt, ser han kanske en gång per år, knappt. Men det här året var vi faktiskt i norge tillsammans!

Vet inte vad jag ska berätta mer om min föräldrar, så det får duga.
Ser ni vem jag fått skönheten ifrån? haha.

Dag 7- Det här saknar jag.


Jag saknar sommaren och alla somrar innan det. Jag saknar dom så otroligt mycket. För alla somrar är är alltid perfekta, som alla säger 2008 kommer bli bästa sommaren 2009 kommer bli bästa sommaren 2010 kommer bli bästa sommaren. Ni fattar, man gör det till ett minne, ett bra minne oavsett om nått hemskt hänt så blir det ändå en av dom bästa sommrarna, och så är det! Därför saknar jag alla somrar som bara rusar förbi.

Dag 6- Min favoritplats.


Åhus är min favorit plats. Det är så vakert där! Sen har jag många minnen där med. Men i Åhus finns det en resturang som jag brukar jobba på. Det är också en favoritplats för jag älskar att servera och bara va där. Sen åhusbryggan, sitta längst ut i värmen med ottoglass. Det är livet!

Dag 5- Detta ångrar jag.

Det är nog ganska mycket, och mer kommer det bli. Men en sak som jag ångrar är nog att jag inte tar vara på tiden, tillfällena. Det finns så många klockrena tillfällen som jag inte ens bryr meig om, som jag springer förbi. Jag vet inte varför, men så är det. Låter ganska konstigt men så är det. sen är det ju massa på den onyktra sidan som man ångrar men det är en helt annan sak.

Yes det va min ånger, lät lite konstigt men jaja.

Dag 4- Mitt favoritminne.

Jag har tre favoritminnen som jag tänker berätta om. Here we go.



Jag kommer ihåg den här dagen så väl. Jag var bara 4 år men det sitter liksom kvar! Det är nog därför det är ett favorit minne, för det va så länge sen och hela familjen va samlade. Vi skulle åka ut och fika hela familjen och göra något roligt tillsammans, så vi åkte till det här otrologt fina stället. Har massa fina bilder därifrån. Där byggde vi barkbåtar och tävlade sedan om vilken som kom först. Kommer ihåg att det hoppa upp en groda på ens!



Skåne med hanna och lo var så jävla härligt, även om dom två va imot mig för det mesta så va det ett minne för livet! Bästa brudarna samlade på samma plats i 11 dagar, amazing. En dag på stranden samlade vi ihop minst 100 nyckelpigor och la dom sedan på min mage... DET va en upplevelse kan jag säga!



Paris med världens härligaste brud. Om jag ska beskriva det med två ord, en upplevelse och massa historia! haha. Vi hann med så mycket på 5 dagar. Jag och mia lyckades faktiskt hitta själv i paris. Det är bra gjort, vi tog till och med tunnelbanan själv. Haha gud va stolt vi va. Härlig minne måste jag säga! 

Dag 3- Mina syskon.




Pierre, Paul och Pascal heter mina bröder. Dom är 21, 20, 18. Jag tror det blev rätt.. Träffar dom inte så mycket eftersom dom bor i malmö. Det är ju så att vi har olika mammor men samma pappa. Vår pappa röjde ju tydligen runt ordentligt när han var ung! Men även om vi inte har samma mamma anser jag dom som bröder. Alla är lika härliga på sitt sätt. Vet inte vad jag ska berätta. Dom är som alla andra bröder fast bättre. haha! Pierre är arbetslös, Paul jobbar inom byggbranschen och Pascal, ja han går teater på gymnasiet.

De va mina bro's.

Dag 2- Mina drömmar.

Tycker faktiskt den här är svår! Hade någon frågat mig för 2-3 år sedan hade jag vetat, men nu är jag jätte osäker. Vilket är synd. Nu vet jag inte hur/vad jag vill göra och det är svårt då att veta vad mina drömmar är. Skulle kunna säga bli rik och bo i Miami. Men Jag kan inte kalla det dröm när jag vet att det aldrig kommer hända. Men jag skulle vilja ha ett bra jobb med en härlig personal. Det är faktiskt det jag siktar mot. Vad jag än blir så är det ett bra jobb som jag trivs med och en härlig personal som man kan umgås med! Då hade allt bara flytit på.

that's it my own dreams.

Dag 1- Presentera mig själv.



Mitt fullständiga namn är Hedda Maria Eriksson. Föddes i kristianstad 1 December 1995. Tills jag var 6 år bodde jag i Åhus, skåne. Men flyttade sen till Ljusdal, varför? -Jo för att mormor och morfar bodde där och mamma tyckte det var enklast eftersom hon var ensam mamma.

Nu handlar väl mitt liv mest om att få bra betyg, haha! Låter konstigt va? Men jag vill verkligen få bra betyg. Vet inte varför men så är det! Annars är jag väl en pratglad rolig tjej som är lite olaglig då och då. Kan ha ett jävla temprament och ibland kan jag va som alla tjejer. kaxig och pratar skit. Men inte ofta måste jag tillägga!

Det var ja det, eller en liten del kan man säga.

tjäääna

Packar för full rulle! är typ as stressad, åker ikväll och har precis börjat packa. Och sen måste jag fixa massa med mobilen och pengar osv. bläääää

Men vi hörs 31 december snyggingar!



Egypten.

hihi åker om 2 dagar! Kult. Fast egentligen inte, för jag vill inte åka till egypten. JAG VILL ÅKA TILL SPAIN!! kanariöarna mysigt värre. Jaja nu är det som det är. Vattnet är ju ialla fall klar blått så jag läro väll se om det kommer nån hungrig haj. Sen en sak, finns det godtagbara affärer där? jag vill ju shoppa. Och sen. Är det bara jag som inte bryr mig om dom där jävla pyramiderna? jag vill inte se dom, blä.


paint skils

vissa vet inte när det räcker.

.

clothes and other things

Halloj, här kommer lite bilder på vad jag köpt.


Buffalo blues.

Hemma nu efter 4 timmars shopping. Fick med mig ganska mycket, skööönt nyårs kläder hitta jag med! lyckad dag men känner att pengarna börja försvinna.. jaja bilder kommer imorgon.

Ikväll blir det nån jävla fotbollscup uppe på slotte tror jag..?

När du nått botten kan det bara bli bättre.

Kollar på tv och ska väl möta upp johanna snart nån gång. Vi kör på mys kväll, ikväll. Och sen imorgon blir det gävle. Lite kul att johanna aldrig varit där och shoppat, hihi! Ska bli kul och se hur hon hittar;)


söt osminkad tjej, yee!

Because.

Tänkte att eftersom jag åker utomlands i två veckor så kan jag göra en sån där dag grej som alla gör nu. Så jag gör den nu typ och sen ställer jag in inläggen så det kommer ett varje dag. Fattar ni?

here we go.

Dag 1 – Presentera mig själv.

Dag 2 – Mina drömmar.

Dag 3 – Mina syskon.

Dag 4 – Mitt favoritminne.

Dag 5 – Detta ångrar jag.

Dag 6 – Min favoritplats.

Dag 7 – Det här saknar jag.

Dag 8 – Mina föräldrar.

Dag 9 – Vad är kärlek.

Dag 10 – Min bästa vän.

Dag 11 – I min handväska.

Dag 12 – Detta ångrar jag.

Dag 13 – Den här månaden.

Dag 14 – Mina rädslor.

 

på det sättet kommer bloggen vara uppdaterad varje dag!

En snuskig bok blir aldrig dammig

Yeeeees nu har jag äntligen flyttat min älsklingar. Så nu är bara att festa på här med min fetingar! höhö. Nyår here i am! typ



installerat och klart. Start pumping the base!

Det finns ingen mer uppriktig kärlek än kärleken till maten.

tjobree house here! eller inte.. Ne men kollar på house och äter mig fetare. Kolossal blandning.

Solade som sagt med johanna efter skuulan. Tog en 40-min like always... eller inte! nöjde mig med en 25-min somnade till och med, HEHE. Efter det åkte jag hem och sen kom Malin en sväng och vi talka lite. Sen nu chillar jag järnet framför house. Det var allt för mig, klart slut. hej!

Ung och bortskämd.

Måste säga att SVT har verkligen lyckats med ung och bortskämd! Så jävla härligt pogram. Så om 6 min ska jag sätta mig med lite fika och annat mys och kolla på det. Sen måste jag nog kirra min engelska läxa, som för den delen är borta..? hmm.




Daniel, sveriges skönaste människa?

Den som försöker dränka olycklig kärlek i alkohol är en galning. Alkohol konserverar.

Va nyss hos mormor eftersom hon fyllde år igår, så va ner och köpte en present till henne efterskolan. Sen så gjorde vi lite knäck också! Mumsigt värre. Imorgon väntas solning med johanna efter skolan. Måste sola innan jag åker utomlands (låter galet jag vet!). Men det är för att jag inte ska bränna sönder mig när jag solar i Egypten.

Idag var det gymnasieinfo, så massa linjer kom och pratade på stenhamre. Även tallbacken, vintergatan m.m  kom. Så det va fullt med folk överallt..

Ne nu ska jag ringa klara och diskutera idrotten som vi har hand om imorgon..!


Det här hittade jag även i min kära paketkalender hos mormor! (Y)

paaanik

NU HAR JAG FULLSTÄNDIG PANIK!

vad fan ska jag ha på mig på nyår? :O Har 10 dagar på mig att hitta något sen är det kört.... HELVETE åhhh vad jag blir stressad, får väl finnar snart åh.


home.

Hallåååå hallå! sitter här och små garvar lite åt en komentar jag fick som jag tänkte ta upp.
Anonym säger: ALL I WANT FOR CHRISTMAS IS YOU***
Anledningen till att jag sitter och små garvar är för att jag såg att jag hade skrivit fel på den rubriken nu när jag logga in och sen såg jag att nån hade komenterat det inlägget. Tänkte direkt då, Haha lovar att det är någon som komenterat min rubrik. och det va det!
Så svar: Kul att du la märket till de. Vet att det är for och inte from men jag tänkte väl på nå annat när jag skrev inte vet jag. Men sånt händer, och nu är det rättat.

In all case, igår va jag hos johanna och vi tänkte festa men strunta i det när vi upptäckte att ingen hade nån rolig fest.. Så vi satte på en film och chilla kvällen ut. Sen planerade vi lite inför nyår också. Eftersom jag åker bort och kommer hem dagen föra nyår så planerar vi nu före. Kommer nog bli awesome!

Nu har jag en läxa som väntar..

All I want for christmas is yooou.

Håller på att småfixa mig lite i väntan på johanna som kommer hit runt 5. Vi ska gå på småstadsliv firar jul eller nå. Blir säkert brare! Sen vill jag bara berätta att jag har aaaaaaaasss mycket i skolan nu, tycker jag! Så kommer bli mycket plugg framöver. UNDERBART..! nej. Jag är helt jävla utsliten, totalt. och nu ska vi inte glömma stressad. ohoj! vad stressad jag är, måste hinna klart med massa om jag ska få betyg. bläääh!


Fräsch brud som putar med läpparna a looootttt

Amour.

Gick hem för att jag kände mig lite krasslig. Så nu sitter jag här och ska nog ta mig en tårt bit! mums.

tänkte berätta vad jag fick igår, passa er för listan kommer bli lång!
-Presentkort på olika spa behandlingar i storhogna.
-pengar
-pengar
-gullig ängel

ja de va allt haha...


lite smått tråkigt.

Vilka sjukt roliga inlägg jag gör märker jag! Men så är det när man har ett sånt intressant liv.

I alla fall så tänkte jag berätta att maten va sjuukt god ialla fall tårtan, eller vad säger du klara? haha. Va hos mormor och morfar och käkade om ni inte visste det. Kan ju äve passa på att säga att jag har en paketkalender, ni vet sån som man hade när man va liten, gulligt va? Och idag fick jag halebop kontant kort 300 kr i kalendern. Ni vet min mormor tycker om att pyssla med sånt så då får hon det, lungt för mig. haha!!

aa det va allt för mig kommer väl upp bilder på ALLT jag fått, hehe..

grattis häddda.

Ett stort grattis till mig själv då :D haha

Sitter med klara och vi ska snart dra oss och käka maaat och annat gott! Satt nyss och funderade på om jag skulle komentera eller gilla alla grattis komentarer, orkade verkligen inte komentera så tro inte att jag är stram för att jag inte komenterat era, hehe..

det va väl det jag ville säga.

RSS 2.0