Money, honey

Har inte uppdaterat på länge nu men igår hade jag inget internet och sen har jag inte orkat! Men jag tänkte lägga in lite bilder från dagarna. Men idag så ska jag i alla fall stå i baren, det gjorde jag igår också. Och jag måste säga att jag är en jävligt grym bartender!





Nu...

... blir det marknad. hinner inte skriva mer än så men jag brättar om gårdagen och lägger upp bilder senare!

GRATTIS ÄLSKLING!! <33

Grattis klara engström nu är du äntligen 15. 3 år kvar sen är du fri!! :D


things we never forget



blåmärken, tårar, skratt!

remember? everything we have gone through (L)

varm chocklad


Nu ska jag ha det riktigt mysigt med hemma gjord choklad och en bra
film! puss

forever young

Kom precis hem från en lamp utställning. Den var jätte häftig, otroligt läckra lampor! OM typ en halv timme ska jag till farmor (som jag inte träffat på över 2 år) och äta mat med pappa, paul, pierre och pascal! Nu måste jag fixa mig.

Free falling

Då har man klämt i sig en tre rätters då! härligt, bra jobbat hedda! Jobbade idag med. va ganska mycket att göra men det är lungt för jag är bäst och alla älskar moi. Haha ne men vi har så jävla kul på resturangen det är sjukt, det är bäst!

nu ska jag lägga mig har sovit hur lite som hellst..

beachparty

Igår var det beachparty och massa bus som stod på listan! kul va det. vi tog ett litet natt dopp, och sen så gick vi till 2 poliser i tyo bh och trosor jag bah: ursäkta min lilla blottning dom. dom bah: lilla?! jag bah: jaaa... haha sen börja vi prata med dom.


You said what?!

I går kväll blev lo och jag utelåsta, så vi dunka musik från mobilerna och var helt galna! Sen efter ett tag upptäckte vi att lo hade nycklar ... Tidigare på kvällen stack vi ner till resturangen och tog en latte och glass.

Idag så har pelle kommit och gjort pannkakor till oss. mmh! sen va i ner och städa på resturangen och ikväll är vi lediga och då blir det beachparty! men nu ska vi bara ta det lungt. seya!


thai food

Har precis ätit thai mat efter en otroligt seg dag på jobbet..! men imorgon blir det party! Igår då dagen va störd så tog jag bussen in till stan för jag var så jävla sugen på donken mat. och där sat jag själv som en tattare.. Men sen så Gick förjävla lång fram och tillbaka genom stan tills jag tröttna och stack hem. kul liv i know!




Den är tuff! :D

Mina designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!

 

 


fuck this shit

fan vad jag hatar den här dagen!!!!!!

* Jag saknar Klara!
* Min mamma är störd!
* Vissa personer är störd!
* Lo jobbar ikväll
* Jag är helt ensam
* Hela den här dagen är störd

plus att jag är hungrig, fitta fitta fitta

@lagret

Just nu sitter jag på lagret och ska jobba men dom här trögskallarna ska ju äta 100 mackor..? Och det var ju nån timme så egentligen hade jag inte behövt gått upp så här tidigt... Sen blir det bio vi ska se den här Nya vafan heter den.. Jaja vi ska se nån film?

Cozy

Har precis kommit hem från resturangen, har varit där och ätit, som vanligt! Hur skönt är det inte att äta på resturang varje dag på sommarlovet, inte många som har den möjligheten!

Nu blir det film och massa glass, vi har köpt 2 paket som vi ska glassa i oss sen har vi köpt choklad som vi ska smälta och ha allmänt mysigt! hörs


Ashton Kucher <3

Finally

JAG ÄR LEDIG :D jaaaaaaaaa! eller jag måste fortfarande städa.. Fast nu är frågan vad jag ska göra? jag kanske ska dra ner till havet en sväng eller typ kolla på beach handbollen, hmm... eller så ringer jag mina friendos och är med dom, eller så chillar jag hemma i min ensamhet. Fast näää. Får se hur det blir. nu ska jag lägga mig isolen och sova hare!

Jetski

Orsaken till min dåliga uppdatering är mitt ur tråkiga liv, jobb jobb jobb! palla skriva om det liksom. Men idag har min dag varit rätt intressan! Jag har åkte jetski, det var så jävla awesome! tyvärr körde jag inte, erik skjusa mig men han ska lära mig och lo att köra nån dag.

sen idag på resturangen  så satt det 20 pers och dom hållde tal och massa..?! Så när jag skulle lämna maten jag typ (när dom var mitt i ett tal också -.-):
- ehh, ursäkta..? entrecote? ehh, jahaaaa... okej.


(Y)

busigt

Just nu är jag och Lo på spindel jackt har hittat sjukt stora :O Har inte orkat blogga, men va gör det? nu ska jag lägga spindeljagandet åt sidan och relaxa i soffan. seya!


vilken skönhet, tänk att jag gjorde den där!

Pump it

Shoppingen i malmö


H&M


Cheap monday


cheap monday


monki (bilden =S)


gina tricot


H&M

söndag, måndag, tisdag.

ohhhhh vilken härlig dag! att köpa kläder är som att köpa godis för mig. mmmmmmh. kärlek på hög nivå!

Om ni undrar så har jag inte haft tid att sitta vid datan, så jag tänkte slänga in lite olika bilder från min lilla semester i malmö ;)



petite va namnet!
(petite=liten)






Konsert

Ikväll blir det konsert med mig själv eftersom lo är sur..? haha hon hinner nog ändra sig. Iaf så fick jag gratis biljetter (you know im famous) till calle, han från idol ni vet ..? ja han iaf.


ska ut och äta nu!

@malmö

Sitter på bussen möt stan. Shopping står på listan! Ne men jag och lo hade tänkte kika lite i affärerna innan vi åker tillbaka till åhus. Hör av mig när jag är tillbaka.

Imorgon ska jag göra Malmö farligt

Håller på att packa inför imorgon. Ska först till tosselilla och bada sen så åker jag vidare till lina och jocke, och är där under kvällen sen vidare mot malmö och träffar bröderna, pappa och lana säkert nån mer. Blir där tills på tisdag. Tar med mig datorn men vet inte om  jag har nått internet, men det märker ni nog! nu ska jag fortsätta packa.



uuust

Precis nu i dena sekund så undrar jag vad jag ska börja med att säga i mina inlägg. Jag tycker det låter så fult om man börjar med, Hej. Eller vad tycker ni?

Iaf så var gårdagen ganska kul.Vi stack till stan och åt sen blev vi kvar där till 21.00 eller nått det var så varmt så det var inte kul att va där och lo mådde inte så bra heller. Men jag träffade en barndoms vän när jag var där. Jämt när jag är inne i stan träffar jag massa folk jag känner, haha. och jag bor inte ens här. Jag såg även kenza. fast bara ryggen! 

Nu ska jag snart jobba. Så jag måste fixa mig..!







Kristianstaddagarna (L)

Nu ska jag och Lo dra in till stan. Det är ju kristianstdasdagarna (Y) hör av mig inatt puss.



Lite snyggare lite bättre

Haha medans det regnar hos er och det är varmt så är det varmt och soligt hos mig! synd att ni måste va inne medans  jag kan ligga och bättra på brännan;)


Beautiful days

HärligVecka.com Solen har stekt hela veckan (Y) Så idag pasade jag på att steka lite extra med cocos oil! Fast tyvärr kunde jag inte steka länge, för jobbet väntade... och självklart va jag på mitt bästa humör ..! nja. pms kärring kallar dom nog mig nu. Världen jävla stöt fick jag från kaffemaskinen med. mella liv och död kan jag lova!

På kvällen myste jag och Lo till det ordentilg med smält choklad, socker bitar och jordgubbar!


Sen kanske man ska passa på att träffa kenza imorgon, eller..? ;)

'


Va det en neger, va det de..?

My god vad mumsig det är med smält choklad och frukt! nyttigt och onyttigt, perfekt! Har haft en mys dag kan man säga. Vaknade kl 12 åt mat, fixa mig sen ner och kolla på killar utan tröjor på beach soccer, sen så hade Lo och jag en liten spa kväll. Och vi pratade bara massa strunt och skvaller! feels god.. finally!



Bion va gryyyyym

Hemma från bion. Den var awesome! Fick med mig hem lite saker från stan med. Och det var ju ännu mer awesome. Nu ligger jag och Lo och "chillar", njaaaaaaaaaaaaaaaa..! Drar nog ut snart på lite skoj? - jaaa.



är det bara jag eller har jag blivit brun :O :D



Sex and the city 2

Sitter på bussen på väg in till stan.. Igen! Va där för en timme sen typ men vi åkte hem för att fixa oss typ. Så nu är vi på väg in för att kolla på sex and the city 2. Äntligen! Hörs efter bion.

det är sjuuukt!

Äntligen har jag fått igång mittt internet så nu kan jag börja blogg igen. ledsen att jag inte varit så aktiv med bloggen men jag har jobbat och då har jag typ ändå inget att skriva om..! Imorgon ska jag och Lo in till stan ochb shoppa lite :D får se om vi hittar något.
ne nu måste jag sova om jag ska orka imorgon. puss påer

Jobbar

Just nu står jag i baren och väntar på att öppna. Tyvärr har jag inte hunnit blogg något men jag har jätte mycket att göra och nu har jag inget internet förutom på mobilen. Så ni får ha tålamod! :) nu ska jag jobb, bye

RSS 2.0