she's so lovely.

Dagen har varit ganska seg kan jag säga, städning och pluggning är ju inte det roligaste.. Men fick även besök av några pinglor idag, hanna och amanda. Gamla kompisar som jag inte träffat på evigheter. Här är hannas blogg, hannalicious.devote.se.

Jag har också färgat håret! johanna gjorde det så det är henne ni ska skylla på om det blev fail. haha! Hon va as hård hänt drog och slet som en galning.. men det blev bra i alla fall!


totally

Snacka om att mitt liv är kört... totally.....

cash is not king.

Drar mig ner mot ljusdal för en fika och förmodligen ska jag köpa ett gymix kort, beror på hur mycket cash man har på kort. är ju inte rik längre..

Åker sen och kör skoter så ni vet. så uppdaterar nog inte fören imorgon.

Mot hudik

Åker till hudik med sofie och tea om 40 min typ. Ska kolla på fotboll eller nå, blir nog najs!

går och lägger mig dirr

omg look at her butt it is sooooo big.

Vilka jätte inlägg jag har gjort på senaste, neee! Men tänkte berätta hur min dag såg ut, skola hem sova vakna tv och nu data härligt....

roligt inlägg ja veeettt.

Gillar rubriken starkt måste jag också tilläga

"Baby got back."

åker till kilafors med min friendo mia. hörs

"Mr. vain recall"

Skulle träna idag men Johanna den lodisen vet ju inte hur man svarar i telfonen, så jag bestämde mig för att plugga ist och nu har jag det gjort, eller aa en del av det gjort. Har ju fortfarand 2 prov och en inlämnings uppgift kvar.. hel najs!

Spenderade även lite kvalitets tid med min mor. Vi körde "gissa låt/artist" eller nå. ganska imponerad av mammas skills!

jaooo

tar en lite trudelutt till dellan, sen blir det plugg på hög nivå, typ?

höööööörs

Nya stjärntecknen


Vafan är det för trams nya stjärntecken. Är dom dum, jäg tänker inte vara nån ormbärare.. Vad tycker ni är ni nöjd med era ny stjärntecken?

Nya;
Stenbocken: 20 jan - feb 15
Vattumannen: 16 feb - 10 mars
Fiskarna: 11 mars - 17 april
Väduren: 18 april - 12 maj
Oxen: 13 maj - 20 juni
Tvillingarna: 21 juni - 19 juli
Kräftan: 20 juli - 9 aug
Lejon: 10 aug - 15 sept
Jungfrun: 16 sept - 29 okt
Vågen: 30 okt - 22 nov
Skorpionen: 23 - 28 nov
Ormbäraren: 29 nov - 16 dec
Skytten: 17 dec - 19 jan


Gamla; 
Väduren (21/3 - 19/4)
Oxen (20/4 - 20/5)
Tvillingarna (21/5 - 21/6)
Kräftan (22/6 - 22/7)
Lejonet (23/7 - 22/8)
Jungfrun (23/8 - 22/9)
Vågen (23/9 - 22/10)
Skorpionen (23/10 - 21/11)
Skytten (22/11 - 21/12)
Stenbocken (22/12 - 19/1)
Vattumannen (20/1 - 18/2)
Fiskarna (19/2 - 20/3)

"Back in black"

Går och bättrar på brännan medans man fortfarande är brun.


food!

Nu ska jag snart bege mig mot kina för en liten dejt med Johanna.

"No sleep tonight"

Låter som om det är många som ska röja ikväll? haha inte jag hihihi (A) Jag ska spendera kvällen med lortjohanna... tyvärr.. haha joke.

Igår så blev det lite film tittande, eller ja jag somna efter första.. good girl. Men mman blir ju trött av allt gymnasie tänk som pågår i mitt huvud..

Ska  leta upp lite keek så vi hörs.

Fredagsmys.

Idag blir det fredags mys med Johanna, svenska klassiker blir temat! Men först ska jag käka nått gott i gamla stan med mamma och dom andra.

Hade en yterst trevlig dag med sofie idag! vi köpte livsförvaring av klubbor som vi ska ha i skolan, kulit va?


söt tjej.




mrl

Kom precis hem från klippningen, ikväll blir det mrl om johanna kan plocka upp sin mobil och svara!

Va i alla fall och fika med mia. Gud vad skönt det känns att prata med henne, love you girl!

Why doesn't that surprise me?

Är hemma från badhuset nu. Är nog så ren man kan vara! och lika mitt rum det är så rent så jag skulle kunna slicka på golvet, eller kanske inte golvet..

Idag var det i alla fall sista dagen av "svenska rycket", har jag berättat om de? när vi har svenska i 3 dagar (hela dagarna) inför nationella. as boooring.

Sen imorgon blir det förmodligen fika med Mia. Sen ska jag klippa mig, page  hade jag tänkt.


Mot badhuset.

Nu far jag till badhuset och ska träna rumpan. Dom säger ju att man får fin rumpan av att simma, stämmer de? hmm. Sen går det ju ryckten om att a laget ska dit och träna (hörde det från min goda vän oscar som tränar med a laget). Vet inte om jag ser fram imot att träffa dom med tanke på villka som går där.

...Ne men nu far jag!

Städning på g.

Nu ska jag gör rent mitt rum ordentligt! Det är så skitigt så man kan knappt andas. Så blir det när man har stor golv yta, då märker man inte när det blir stökigt. Inte orkar man städa heller..


Pust, stånk och stön

Villket tränings pass! Trodde jag skulle dränka mig i mitt eget svett, andras också för den delen.. Det värsta va ju att det är kondition och kordination på samma gång, det är då det skiter sig för mig. Jag blir totally lost!

Ville egentlign bara säga god natt och imorgon händer dt nog inget speciellt, massa plugg förstås. Senare på kvällen blir det badhuset med Johanna!


Det är han jag lever för!

Jag ska bli intelligent... och lat. om jag orkar!

Sitter och småfikar för mig själv. Tänkte att eftersom jag ska träna idag igen så gör det inget om jag smäller i mig en kaka, eller två kanske till och med tre... Jag ska på bodystep i varje fall eftersom alla skulle på spinningen och det är bara 12 platser. Ska nog följa med johanna och kolla på hårfärg också, vet ej.

OCH VET NI?!?!?!?! jag kan hämta min dator :D:D
det betyder dock att jag måste börja plugga so..

stop me if you think that you've heard this before.

Sitter här och förbreder mig mentalt inför denna vecka. Johanna och jag ska ju bli ducktiga och börja träna. Ikväll står afro på schemat. Kommer bli ytterst intressant! speciellt nu när jag sitter och smäller i mig en kaka.. haha konditionen är ju på topp!

Idag va jag och fota inför mitt special arbete i bild. det gick väl sådär. Men jag kan varken fota eller rita så whatever.


bild från helgen. dyng, är ju ett bra ord..

crazy

Galet, det ordet bexkriver nog hela min kväll igår.


snart far jag till johanna

Tillbringar kvällen/natten/morgonen/livet hos johanna ikväll. Massa mat som alltid så det kommer bli awesome! får se vad som händer imorgon skoter kanske? det återstår att se. en nu ska jag packa lite. Ha det så bra ikväll nu alla fylleskallar!

Egypten.

EGYPTEN
Nu är det dags för lite egypten snack! Jag va ju där i två veckor, och det var hur härligt som helst. vattnet var kristallklart, riktigt vackert. Vårat hotell va inte ett fem stjärnigt direkt men det var jätte bra läge för den hade egen privat strand med gratis sol stolar. Så jag hade havs utsikt från min balkong. Vi hade även all inclusive, det var grymt skönt. Vi kunde gå och hämta dricka i baren när som helst utan att betala, maten var good inte den bästa men det fanns mycket att välja bland. Hotellet låg även när shoppingen typ 100 meter eller nå. Mest turist affärer. Vi åkte ju till kairo och kollade på pyramiderna vi var även på ett museum med massa döingar (mumier), själv så tycker jag inte att det va så speciellt med att se pyramiderna. Ganska tråkigt faktiskt. Viåkte även till giftun island. Det va ett paradis, alldeles vit asnd och kristall klart vatten med massa fiskar, fashinerande va det! Egypten va verkligen ett fint ställe om man bara va på stranden själva miljön annars va ganska skitig, tror dock inte jag kommer åka till egypten igen. känner att texten börjar bli lite för lång för att orka läsa så jag slutar nu och ge er bilder.






Gymnasiet.

Snart är det gymnasie val, 1 feb- 1 mars. Vet inte alls villket jag ska välja så är stressad 1000. Hade ju tänkt flytta ner till skåne men nu får jag tydligen inte flytta heller. Hade ju tänkt gå handel men eftersom jag måste stanna  ljusdal blir det resturang och livsmedel. Men jag vill inte gå det.

nån som har något bra tips på gymnasium kanske?


sen va det en som undra vad det va för dator som jag hade köpt, det är en hp pavilion mer exakt vet jag inte. :)

curious.

Nu är det så att jag fattade inte riktigt vad det va vi skulle plugga på över lovet. Så nu visar det sig att jag har en hel del att göra.

I alla fall så följde jag och sofie med joppe nät han skulle äta på kines resturangen. Kunde inte hålla mig så jag och sofie dela på mini vårullar, as gott!

nu till mitt paket som jag fick hem igår. Jag beställde ju saker från net on net, och dom har nu komit. De vill säga en dator(!!!), en HDMI sladd, nytt skydd til mobilen och nå kladd som man gör rent datan med.

hudiksvall.

Va till hudiksvall idag med malin! det va as nice. Fick med mig en jacka, trosa och lite små prylar med mig hem. Har nu bestämt mig för att jag ska anstränga mig mer när det gäller sminkandet på helgerna så köpte lite material till det.





fick även hem ett litet,eller ja ett ganska stort paket. tänker visa vad det låg i det imorgon. men för tillfället får det bli en hemlis..


Mitt jul lov 2011.

NU KOMMER DE BILDER!

det här får förklara mitt jul lov.


NYÅR

snyggingen olivia får avsluta det hela!


sorry dude's

Har varit en bra updaterung ser jag.. Jag har faktiskt en anledning och det är för att jag inte har en fullt fungerande dator och då blir det lite svårt. Men så fort jag fått min nya dator så kommer det bilder sen lovet! och egypten.

Nu vet ni.


smått och gott.

tjäänna, tänkte försöka ladda upp lite bilder från den här 70-tals datorn. I alla fall så va jag med johanna igår på förmiddagen sen på kvällen va jag lite med mia. Sjukt vad skönt det är att bo i ljusdal! Slipper man planera så mycket och skaffa skjus, det va ju det stora problemet med att bo i måga där måste man skaffa skjus all the time -.-

Sitter i min as sköna soffa med en ansikts peeling och hårinpackning. Kände att jag behövde det efter att jag städat halva huset +skottat snö. Ganska stolt över att jag skottatde snö faktiskt! va ju liksom asmycket snö så hade typ inget annat val..

okej precis nu när jag skulle ladda upp bilder så hade den här cp datan förhindrat just det popup länken så nu kan jag inte ladda upp bilder heller. SNUSK DATA

Hot american.

Nu är det så att min dator är totally sönder.. buhhuuu! my honey............ aja ska skicka in den på lagning. Problemet är det att jag ha mitt so arbete på den datorn, och so arbetet mste in efter lovet. hmm-.- Får se hur det går med det. Och sen kommer det nog dröja med bilder.

"Hörs, måste gå... och... eh.. BYTA FÖTTER"

2010 var ett bra år.

.

Nytt år, ska det va nått?

Ligger i sängen med johanna. Hade soft dag igår med film och nachos chips och sånt. På nyår va det  i alla fall fullt ös i mitt hem. Kvällen slutade med ett hål i taket av champagne flaskan. Det va fint, väldigt fint! Nu ska jag dra mig mot mormor och käka mat och hälsa på snutten oskar, som jag inte träffat på 2 veckor. hehe!

Bilder från nyår och egypten kommer väl inom kort.

RSS 2.0