0705544705

Hej.
tråkig rubrik men jag kom inte på nån annan, plus att jag har grattis sms så det är bara att smsa! :) Idag efter skolan stack jag till mormor för att hämta min pippi tröja som hon har gjort till mig :D awessssoome! ni får en bild sen för jag orkar inte nu. är aaas trött!

Vad händer på långfredag då? Själv ska jag nog vara med några bruds och vi letar väl upp nå party:D så smsa mig om ni vet nånstans man kan va ;) Jag visst facktiskt inte att man festa på långfredagen, haha. So me... men sen berätta klara det för mig och jag typ bah: vah? .... jaaahaa?. fast jag fatta inte varför tills sofie berätta. jo förestän om nån ska till korskrogen nått, smsa mig!
bye

monkiworld fashion

Dagens kläd tips: monki inspirations!

tips: udda är bra!



jag har sån väska på alla fashion bilder typ men dom är ju så handsome!

2012

hej
jag har inte haft tid att blogg. Men nu tror jag jag är igång igen;) igår bakade jag kolapaj. så j_vla god! :D sen stack jag till shauneen, sen stack vi på sibylla och jag köpte årets första milkchake :D haha. sen gick vi till oliver och kolla på 2012 inte för vi kolla så mycket. vi knäppte mest freak bilder HAHA soma aldrig bilder. fan vad vi skratta. Nu sitter jag i alla fall i sängen och halv sover. så vi hörs.
bye.

det tar tid...

hej.
kom hem för 2h sen har varit på ib och kollt runt lite i bollnäs med. blev några impuls köp...
snart ska jag dra till min barndoms vän ninnibabe :D för hon ska nämligen flytta till ljusdal idag och jag ska hjälpa henne att packa upp. snällt va;)

bye


om ni undrar varför jag köpt porrmask medel så är det inte för att jag
har porrmaskar. för det har jag inte. utan för att få bort död hud och
sånt få en finare yta;)

Ginatricot fashion

Dagens kläd tips: dom här awesome sakerna från ginatricot. mmmmh.

Tips: var inte rädd att lägga i en stark färg nu till sommaren!


lovely things i want!

klara är en tattare

Hej.
sitter brevid tattarklara... hon är exstremt tattig idag! vi är fortfarande på prao men slutar snart. då drar jag nog hem direkt. är as trött. imorgon är jag på golfresturangen och severar. frågan är ju hur kul det kommer bli...
Bye.


topshop fashion

tänkte slänga in ett litet tips om dom snyggaste vår kläderna och smyckena på topshop;) (inte för jag har kollat på allat)

hur söt är inte den där kläningen till dom skorna och hur snygg är inte väskan?
tänk de på mig. åhh vill ha! <3
____________________________________________________________



åh vilka söta smycken! jag älskar nästan alla smycken på topshop dom är
so hedda style
(det lätt inte bra)


ett annat tips: va inte rädd at blanda guld och silver. det är fint tsm!

pinsamt värre

Hej.
idag va jag och klara på trägymnasiet (med byggarna). det var ju en aning pinsamt. vi fick inte göra så mycket kolla mest på när dom "byggde" eller vad dom gjorde;) imorgon blir det också bygg. och då är det pannkaka :D haha, frågan är ju vem som kommer äta mest;) jag eller byggarna?

en annan pinsam sak är ju att alla verkar vet om min lilla "tagen av polis" grej. suck! och ja jag börja stor böla när dom tog mig. men jag var inte riktigt nyckter och då blir jag känslig;) men whatever!
Bye.

shoot me

hej.
kom precis hem från en inte så lyckad men också rolig kväll/natt/morgon. det börja med att jag shauneen och klara förfesta hos henne tills vi hittade några roliga människor att partaja med. när vi hitta toliga människor stack vi ner på ljusdal för att träffa dom sen va vi där i 2 h kanske och då kom polisen. alla började springa förutom jag som inte hann. polisen tog flaskan jag höll i och fråga vad det var i den jag ba: scheppes. han ba: och mer? jag ba: bajs.
hur dum får man bli alltså ... sen tog dom mig och ringde min mamma som inte pratar med mig nu ...

Idag åkte jag och klara till backen en sväng för att glömma våra beskymmer som vänta oss där hemma. där träffa vi pellis med :D
bye

festen drar vidare

tjaaaaa!
prata nyss med klara och snart ska jag åka till henne och partaj. like usual;)

lite bilder från igår då, blev inte så många :)

fan vad gööööttt:D


frescha tjejor ;)


byyyee

partaj hos mig

PAAAAAARRRRRTY!

2 timmars träning. wow!

Hej

har precis tagit en dusch efter 2 timmars slitande. först styrketräning med klara, man vill ju komma iform till sommaren!
sen så stack jag till tennisen. där fick jag springa as mycket och jag hade inga skor heller så fötterna dunkar på mig-.- men så fort snön försvinner så ska jag springa. jag bor ju nära mågamon/noremon. i sommras var jag så duktig så jag och några till gick upp kl09.00 och sprang 6 km sen tog vi ett dopp i sjön. härliga tider! nu ska jag träna på läxorna. åh!

Bye





ursäkta dom inte så fina och suddiga bilderna :) ( plus mina ekl röda läppar)

sug klaras kuk

heeej

är med klara nu, frågan är ju vad vi ska göra för bus? ^^ idag hade vi prov. det gick ju "jätte" bra eftersom jag är så smart ... ha-ha. nu ska vi feta ner oss med kakor så¨vi hörs sen.

Bye


Hiss!

Hej darlings

kolla vad jag hitta i min garderob nyss :D


Fin va? ;)

bye

blabla

jag vill inte, kan inte och orkar inte...

så mycket att göra så lite tid

...

excuse moi

Hej

sorry för dålig uppdatering... men har inte orkat.
nu ska vi sälja kakor, men eftersom jag är så braaaaa så har jag redan sålt alla mina.
aa nu ska jag kolla på OTH. loovely! <3

bye

tips - mjuk kropp

TIPS - mjuk kropp

Du behöver:
Bastu och balsam.
(de två B:ena)

1. Smörj in dig med balsamet.
2. Sätt dig i bastun. c 10-30 min (varjerar)
3. Duscha av balsamet och du är lika len som en babystjärt!


Enkelt! (Y)



ett dopp och en sönder kamera

Hej.

igår va jag med hanna och vi myste framför en och en halv film med smält choklad och melon. mmmmmh. även b&j fast vi åt den till frukost -.-'. Idag åkte vi på badhuset och putta ner små ungar i vattnet (bläckfisken va framme). det vra as skoj men självklart blev ju alla dom där tusen ungarna imot oss -.- men vi vann ju så whatever. nu ska jag chilla framför en one tree hill. ;)

bye.


min choklad...


hannas choklad...

vilken ser godast ut ?

______________________________________________________________________________________________


är man cool så är man ;)

gööllig bild

Hej... hejdå.

nu snart drar jag till hannis och sover där vi ska väl tjocka oss och ligga och peta på våra fina navlar och vara mycket bättre än alla andra som vanligt antar jag, hare pussssss ;)


hur gööllig är inte jag där då? :D

au natrual

Hej.

vaknade vi 10 tiden och då kollade jag klart på one tree hill s.1 och nu laddar jag ner s.2 men det tar sån tid det brukar ta 20 min men nu tar den en vecka :O jag får cpcpcp. aja ska ändå dra till hanna snart eller ja om nån timme kanske ;) har precis klivit ur duschen så nu är jag helt au natrual!

här ser ni mina "fina" lockar. (dom är dock blöta och så när dom torkar blir det kruuuulllll) jag har också min nya tröja :) fin va? nått som inte är lika fint är min hals. alldeles vit ... aja snart sommar så whatever! ;)

bye.

åre babe

lördagen: klockan 10 åkte jag och min mor för att hämta upp klara sen stack vi direkt in till åre centrum för att åka i kälkbaken. det var as kul och vi tog nått slags tåg upp? sen åkte vi ner för en as lång packe. AsKul! sen gick vi och kollade i affärer, men det fanns inte så mycket... senare så stack vi till stugan och packa upp och sånt ;)


söndagen: jag och klara var tvugna att gå upp kl. 7 för annars hade vi ingen skjus till backen. det var ganska molnigt och blåste lite. men vi kämpa på en då ;) sen stack vi hem efter en heldag i backen. pust! och sen såg vi kött ätande oxar (renar), haha! vi käka och kollade på film hela kvällen:) jo, vi åkte längdisar med ;)

jag måste egentligen ha hjälm men jag vill inte och sen

skulle jag fixa håret så ja kunde ha hjälmen men då var

det ju värsta hitec så vattnet spolades på min hjälm och

det var ju inga handfat så jag fatta ingenting men jag

slapp hjälmen i alla fall! :D

fräschingar!

 

 

måndagen: det var as dåligt väder så vi strunta i att åka skidor vi åkte i kälkpaken ist. där hyrde vi även en pulka. så när vi skulle åka så gick det as fort, och i svängarna. wow! haha awsome. sen åkte vi å bada på holiday club, 3 av 5 får den av mig men vi hade kul med kameran i alla fall! på kvällen hände väl inget speciellt vi kollade väl på one tree hill och gotta oss i chips och läsk och så lekte vi (jag) med sovsäcken (misstolka det inte fel).

ganska cool är jag ju !

 

tisdagen: vi fick äntligen sova länge ! men sen så bar det av till östersund för lite mer shopping och bad. jag shoppa inte så mycket men lite nödvändiga stuff's. badhuset var ganska häftigt i alla fall vattenruscherna! sen var det några killar där som kaxade as mycket, usch! 4 av 5 får den av moi !

mina köp ;)


min mat...

min latte och klaras chailatte ;)


femtontusenetthundranittionåtta

jag har räknat ihop allt jag köpt under 2009 och resultatet blev c. femtontusenetthundranittionåtta (15198)


kanske mer till och med ...

ONe tree hill

Hej.

nu ska jag kolla på one tree hill. sen ska jag fixa bilderna och sånt så ikväll kommer bilder från ÅRE!

Bye.

tjobree im back

hej.

eftersom jag inte haft nå internet (i-lands problem). men nu är jag igång igen och imorgon laddar jag nog upp massa bilder på mig och klara i åre. det vill ni se!

bye.

Åre

hej

nu måste jag sova för snart ska jag till åre. då kommer jag nog inte uppdatera så mycket ( internet ...).
kvällen har väl vart OK. va hos ante och festa lite först men sen blev vi utslängda ... sen stack vi på stat ( jag kom in haha) sen stack vi till ante igen och nu sitter jag här ;)

bye

ursäkta

Hej

förlåt för dålig uppdatering men har ju haft as mycket att gör. nu hinner jag inte heller skriva så mycket för jag ska hem till klara och sen ska väl vi på nå party (Y) men nu måste jag packa och greja för imorgon blir det ÅRE :D

Bye

I <3 GAYBLOGGEN TRÖJA

Hej... igen

NU är min gaybloggah tröja klar! uhihu.


Fan vad fiiiin !

BYE

mat inlägg

hej!

haha mitt andra "matinlägg" på typ 17 h. Normalt... jag är en liten tjockis i mina bästa dagar! iaf så gjorde vi semlor idag. LOVE It! min blev aaaas fin fast jag knäppte bild på sofies (A)


smaskigt !

olivers place

Hej!

sitter och äter camenbert (stavning). MUMSIGT!




efter skolan idag stack jag till spyan (klara). sen stack jag och shelton till oliver och hans lillebror måns (som jag är tsm med) försökte våldta mig :O haha och han slog mig och shauneen så jag har PAIN!

BYE

ang. videoklippet "catfight"

haha jag tyckte det var lite roligt i alla fall. sen att 400 st hade kollat på den. det var ju 3 dagar sen jag la ut den.



-They should have grabbed each other by the front of their shirts


för ni med lågt IQ så betyder de;
-De borde ha tag i varandra i framsidan av deras skjortor


Alla avskyr mig för att jag är så allmänt omtyckt.

Hej.

kom precis hem. har varit till järvsö och lämnat in mina skidor på slipning ;) nu ska jag nog käka pizza och sova. är sjuuuukt trött, blev nog liiite sent igår hos shelton...

bye lovers

RSS 2.0