cute guy on the left.

Gick inte så jävla bra det där med "massuppdatering" som jag hade tänkte. Men jag har ju ett liv jag åh! och det kretsar inte runt internet, tro mig.
Försöker få hit klara den biatchen men hon vill då bara sola solarium. hmmf! Så nu sitter jag här i min ensamhet och proppar i mig kärleks mums, och mums vad god dom är! Juste ja måste ringa några samtal till svt. hmm nu blir ni allt nyfikna va ;)



ur fuun stuffs

Written in the stars.

Snart ska jag plugga ihjäl mig på engelska, eftersom "the big test" är imorgon.. Känns lovande.

Idag va jag med klara i typ en timme sen stack jag hem, sen hämta mamma mig och vi åkte till peter så jag fick mäta lite grejer i mitt rum. Kanske inte ha berättat att jag ska flytta? Jag ska flytta in till ljusdal typ nån gång, så ska förmodligen åka till ikea i helgen, får se.

Time to study friends!

LOVE.


Är det bara jag som älskar Koftor/tröjorna från monki? Jag verkligen
älskar dom! Måste åka till en monki affär snarast, andra affärer med
för den delen. Börjar bli lite tomt i garderroben nu :( men jag ska
kanske till skåne nästa vecka, beror på om det finns några billiga
biljetter vill säga!


Good night sweeties.


Now, right now in this moment.

Hedda - Gör ingenting. Har fixat lite saker faktiskt. Hände inte mycket idag allt flöt på som vanligt. Men imorgon ska jag ta en spruta, igen! Unfra vad som är fel påp mig liksom, haha ne då. Ska ju åka utomlands snart så jag måste ta mot hepatit a och b. Fast det kanske jag har sagt, eller? Aja, är det någon som har något låt tips kanske? nån lugn chill låt är vad jag behöver nu!

Ska väl gå och göra ytterligare ingenting, ses!

sweet darling.

Ligger och gosar med oskar för fullt, han är så himmla söööt! snutte bubben då. Jag är totally in love puss på han.

Nog med gullande. Back to real! Ni kanske såg mitt lilla test inlägg vi 10 tiden, det var tidsinställt. Perfekt för mig nu för då har jag möjlighet att göra fler inlägg.

Idag kollade jag på Vintergatan-stenhamres innebandy match, fast jag hade ju egentligen lektion, ops! Tyckte dom spela en jätte bra match lite för hårt spel kanske. Men resultatet blev 6-3, och med tanke på vintergatans lag tyckte jag det var jätte bra gjort ändå! På kvällen återvände jag till min kära skola för att det var öppethus för 98:orna och vår klass hade hand om fikat. Det gick också jätte bra, allt tog slut.

Måste plugga på biologi provet som vi har imorgon så vi höres!

testing.. com...

Kör ett litet test, hörs!

the sound of music ♥








@hanna babe

Sitter hos hanna och leker med hennes kamera, heeehe! Ska väl hitta på nå bus efter att hon käkat. Men vet ine vad än? får väl se vad livet har att bjuda på. Va i alla fall nyss och käka hos peter. det va ju.. kul... njaaa, fast gott det va de ju.
Nu ska jag va social med hannie bannie :D

A nice outfit now in the earley morning.

Hej babes! Hade ni en bra kväll igår? Det hade jag kan man väl säga. Ganska soft liksom! Va först och käka china mat sen vidare upp mot ip för att möta upp sofie och petra. När vi fixat lite grejer så gick vi för att se bandy. Va helt dött där! Skit tråkigt så vi gick och försökte få tag på skjus och petras kille ville inte skjusa mig pga en liten olycka som hände i hans bil, som vi inte ska ta upp här. Men tillslut fick vi skjus till rolfhamre där vi spenderade den mesta tiden av kvällen. Vid 12 tiden blev det lite små tråkigt och jag klara och penny åkte ner till centrum grillen för att äta. sen hem där vi somna ganska fort.

Jag är hungrig, har ingen mat.. Buhu. Klara och Penny lämna mig nyss, efter lite kaos här och där. haha. Ikväll har jag faktiskt inte planerat något, blir kanske en mys kväll hemma eller någon annanstans. Vad ska alla göra ikväll då?

Nu ska jag göra mig i ordning, hörs!


home.

Hemma, så ni vet alltså!

Bandy, mannen!

What's up!

Typ chillar livet innan jag ska proppa i mig massa china mat. Det är de som står på menyn ikväll! Och ikväll är det ju bandy, nice! eller ja. Så man får hoppas på en lyckad kväll och vinst till ljusdals bk. Men nu är ju frågan vad man ska ha på sig? Det blir ju inga party kläder som tights och sånt. Blir förmodligen dom kläderna jag hade idag. Orkar inte byta..

Nu ska jag chilla vidare och här kommer en smått gullig bild på mig... haha va oväntat va? ;)




okej sötnosar!

Vill du tjäna pengar? klicka på den gula länken ovanför min header så ser du hur du ska göra!


something new

Nu har jag uppdaterat mina kategorier, är as dålig på att sortera mina inlägg. Men det ska det bli ändring på! Så nu har jag gjort lite ändringar som tex life as a party crowd, det är när jag är ute på bus som ni kanske förstår. Sen har vi life as me, aa det är min vardag. Inte så speciella ändringar men det kanske kommer fler.


kebab.

Ligger och softar i sängen med klara. Har precis ätit en mäckig frukost. Idag har vi hemstudiedag som ni kanske märker så vi ska förmodligen sätta oss och plugga snart, eller? Men vi har faktiskt inte så mycket att göra, typ engelska bara.

Sen igår så färga jag ju håret och det blev ju inte det vackraste direkt, men men! Färgade även ögonfransarna på klara, hehe.. Ni får säkert se en bild på håret framöver!


Färgning på g.

Ska färga håret nu, klara ska gö det på mig, hmm?! får se hur detta går vad tror ni jag ska färgs det då? brunt, rosa, blont?

time to study.

Nu blir det matte och en liten titt i solo, va evigheter sen jag köpte den. Men nu så! Tänkte berätta att imorgon gör jag nog ingenting, haha ne skoja bara får se vad som händer. Nu ska jag plugga klart så jag kan läsa solo.


I hate you i really do.

Åh vad less jag är på min mor just nu hon skulle ringa till hårsalongen för en vecka sen och nu idag gjorde hon det och då har dom ingen tid. Jävla snusk, hon behöver stryk. Nån som är frivilig?

Höhö heej! har inget att skriva idag heller, nice eller hur? Ne men vad säger ni är det nått ni saknar? okej ni kommer nog ändå inte komentera och säga det så är det nån ide att ens fråga? nja så jag får väl hitta på nått själv som är intressant attt skriva om! som tex... öh, HÄSTAR! eller ne fan heller. jaja ska plugga lite matte nu eftersom jag har prov imorgon. hej!

skolkatalogen

Nu har vi äntligen fått skolkatalogen, känns ju bra. Njaa! Tur att man är så fin varje år...

Orkar inte skriva är typ as trött. Sen så har jag inget att skriva, eller? ehh ja. Va i alla fall med hanna en sväng innan träningen. Det var väl nice, eller? haha jo men det va nice. spelade nå jobbigt spel som jag sög på, det va ju kul, eller? ja jag har fått eller på hjärnan efter att kim och hanna satt och sa det ett antal gånger...

Sen hade vi ju innebandy match mot vintergatan, 9-0 eller 8-0. grymt fast ne. Men vi va grym tycker jag! haha

roligt inlägg menar jag, eller? nja, ehh? hua!

is this the truth?

Eftersom mitt liv precis blev skit så har jag bestämt mig för att bli kriminell.. äru på klara? ne men fan! Nu jävlar ska jag ta tag i mitt liv och skaffa mig en till piercing senare i framtiden blir det en tatooo för nu bryr jag mig inte längre. så ni vet alltså..


one two one two one two...

Hemma och ny duschad! Har varit en härlig helg med mycket mycket godis i alla fall för klaras del. Vi bodde i en mysig stuga med en sån här kamin som man har i en bastu, eller typ. Men det lukta i alla fall som det gör i en bastu och det blev nästan lika varmt.. haha! Igår vandra vi i alla fall, det va as jobbigt gå upp för nått berg och sen ner och sen upp osv. Men då har man tränat för en vecka, vi gick ju faktiskt 1 mil. Snöa gjorde det med och det var is lite här och där så det hände ju att man ramlade, hehe... Det gjorde faktiskt as ont! Sen när vi klarat 3 timmars gående på bergen så gick vi upp till hotellet och badade. As härligt efter en kall vandring.

Blev inte så lång text men den duger har nog fått med det mesta! Nu ska jag ladda upp lite bilder och sen göra engelska läxan, kul.. kul!





Colorful days.

Nu är det pakat och klart. Gud vad skönt att få komma iväg. Åka och villa upp sig inför alla jobbiga prov som väntar... hua!

Dagen var väl ok. Höhö.. aså vet fan inte vad jag ska skriva. Har inte hänt så mycket. Eller jo men inte som jag tänker ta upp här, så ni får nöja er med den här korta texten och förbreda er på en låååång text på söndag.

Nu ska jag städa upp lite och förbreda mig mentalt innför morgondagen!



In space there is no emotion.

Har varit på kalas. Det kändes ju bra. nej! men man ställer väl upp på dom mindre, right? Jag fick ju gratis kebab och fika så då äre ju lungt. Seg dag kan man ju säga somnade på SOn, lycka till med ett bra metyg i det ämnet hedda!

I helgen så blir det en spa weekend med klara, känns som det behövs efter helgen innan. he-he... Ne nu ska jag och klara ta det lungt röka lite vatten pippa vandra i fjällen (hmm.?!) och äta massa onyttigt. Ni kan ju tänka er ;)

Ne nu ska jag och mina tankar vandra vidare, hörs!



Utan blixt.                                              Med blixt.

Vad tycker ni? jag tycker att utan är mycket bättre men det beror ju på bild.

now you see, now you don't

Just det jag har ju en blogg! ne men så kändes det nyss hade helt glömt bort det så nu har jag ingen bild att ge er synd mina älskade fans. haha... Ne men just nu skulle jag behövt en riktig komiker vi min sida, dag som natt om jag ska orka, jag är serri! Men idag va ju klara här och så här låter det när man har henne som vän..

vid matbordet.


Jag - Vi har ju glömt bordsbönen!!!! :O

Klara - Just de.

Jag - Låt oss be.
"Vad hände med .."


Klara - Ne jag blev mätt jah! ska du ha elle?

Jag tittar liksom påna, vafan jag försöker BE här. men ne inte fan får man det heller.. Vad hände med respekten liksom??


en annan rolig sak va ju andre.

Han bah - Rockar bäääjbeen!

hahah trodde jag skulle dö av skratt när han sa det till mig. hahah!

Promise.

Dagen har varit seg träffa Johanna en snabbis så jag kunde få tillbaka min plattång. Sen så titta jag in hos Hanna där även Olivia var. Hann inte vara där så länge för en 2 timmars träning väntade. Och nu sitter jag här och tänker på hur dåligt so provet gick. Men annars är det ju bra, eller? jo? kanske? vem bryr sig bara jag får sova och äta så är det lungt!

Sen ville jag bara ta upp en sak, Äre jag som är poppis bland taggarna eller vadå. hahaha!


Shit happens.

Har inte uppdaterat för jag har varit hos Johanna hela helgen. Haft as grymt med massa roligt folk och mycket ________ blev det. lite för myket. Men jag lever. Tog ialla fall massa bilder lite suddiga men dom duger!

Känns inte som jag vill till skolan imorgon, SOprovet dödar mig. Det är imorgon och jag har inte tränat ett skit. Det känns ju bra.

Ne nu ska jag återgå till tv tittandet och chilla livet innan mitt liv går under totallt!



Kommer kanske ett video inlägg med. haha

New in my closet


You're gonna go far, kid.

Dagen var inte nice med sexorna eller jo jag fick ju gå med maja. hehe! kallt och jobbigt va det att gå men vad gör man inte för dom gulliga P/F12:orna. Nu fixar jag lite innför kvällen, då blir det party med Johanna! gryyymt! Ska snart dra mig mot johanna då och där väntas fixning och annat. så hör av mig imorgon.

Sweet as a blueberry

Har inte haft tid att uppdatera eller jag har inte varit hemma. Var på ljusdal med klara och gick fram och tillbaka. Men nu är jag hemma och imorgon ska jag hjälpa sjuorna att orientera.. vad har jag gett mig in på! Men men nu ska jag va så snäll och hjälpa dom och fan om dom springer dom får gå de är ju en ska som är säker! Sen efter skolan möter jag upp Johanna och vi tar en tur på coop och handlar lite nödvändiga saker. hör av mig imorgon gullisar.

Jo en sak till. Det var typ en brandbil eller två(?) och en polisbil som stog mitt på måga rakan alldeles utanför mig det var också en moppe i diket där. Är det nån som vet vad som har hänt eller vem det är kan ni ju komentera det. skulle vara kanska intressant att veta!

When the leaves fall and disappear

Ligger och funderar på livet. Ne det gör jag ju inte. Jag sitter faktiskt och tänker på om jag ska gå och ta en bulle och chilla livet eller om jag ska lägga mig i soffan och sova några timmar. Men, ja det finns ett men.. och det är att jag har ju ett förbannat so-prov som väntar på mig imorgon. Det sorgliga är ju att jag skriver att jag pluggar varje dag, så det ser ut som jag inte har något liv. Fast det har jag ju. eller...

Imorgon måste jag ta en sväng på ljusdal och kolla på mobilen jag ska beställa. Men jag får ju aldrig saker gjort. Har ju babblat om att köpa en dator men jag har inte orkat beställa en och nu har den höjts i pris. men får ta tag i det imorgon eller nästa vecka eller när jag känner för det. fan.


Orientering (L)

Idag så var det orientering skit tråkigt men det gick ju ganska bra i år. Vi ska nog inte ta upp dom förra... stack hem sen och senare kom klara då beställde vi en disco dubbelinbakad. Det var äventyr, ojojoj vilken fet pizza hahaha.

Sen vill jag rekomendera "Secret life of the american teenager". Riktigt bra tv serie!


kanelbullar <3

Sitter och dunkar musik och pluggar, snusk so! Idoti på hög nivå. Men annars är det ju bra. Har gjort mig en smoothie med. Riktigt gott, det blir nog min frukost imorgon. Eftersom jag jämt får stressa till bussen så kan jag ta med mig den, smidigt!

Nu är min morbror hemma. Det betyder pizza och kina mat varje dag. Det tackar man ju inte nej till. Sen fråga jag han om jag fick göra om poschen till epa. Det blev ett starkt nej... Eller om jag skulle göra det fick jag betala själv och det har jag ju inte råd med men men. nu ska jag plugga vidare <3333333333


Försöker hitta dom rätta orden.

Va ett tag sen nu. Jag har en periop nu då jag inte känner för att göra någonting alls, ganska jobbigt faktisk. Men jag kommer väl uppdatera då och då men nu är jag på botten om man säger så.

Designen är nog inte den vackraste men eftersom det snart är vinter så tänkte jag att rött är mysigt så då blev det så.

Helgen har varit på topp! verkligen. Pretty wild och väldigt spontan det är nog dom perfekta orden för min helg. Idag blir det iallafall lite skol jobb gjort, förhoppningsvis.


förfest hos Johanna.

RSS 2.0