sleep over party

Klaris sover hos mig inatt. Vi var till och med så duktig att vi gick korta på måga, hehe! Nu ska vi gå och röka på ännu mer ses...


Nu ska jag och klara röka på pussssssssssssss

....

maaaaaaat

Idag lagade jag mat, det blev tapas. Hehe! men det var as gott och nyttigt. Så det kändes ju bra eftersom jag hade propat i mig en påse med choklad. Nu ska jag kolla på fångarna på fortet. kommer kanske inte upptatera så där jätte bra heller så ni vet.

cold as ice.

helgen blev inte riktigt som jag hade tänkt mig. Det blev inge lan för mitt sims funka inte-.- ist blev det hudik och donken. Men det var nice!






Nu blir det ett litet spa och sen väntar läxorna


laan

Jag och shauneen ska förmodligen nöta ut sims 3 i helgen, eftersom jag äntligen lyckats fixa det! Sen idag köpte jag sundsvalls byxor av klara, 200kr (Y) nu ska nog ringa shauneen.

sometimes you are happy and sometimes not

Ny duschad och det är hur skönt som hellst. Imorgon är det en ny skoldag, det känns faktiskt bra! Idag va jag och klara på Ljusdal ett tag och jag köpte ny hår inpackning som ledde till en pinsam historia som vi inte ska ta upp... sen åkte jag och klara hem till mig för att ta en liten "powerwalk" men det ledde till jobbiga situationer.. hehe inte kul..


tänkte visa min piercing jag tog för nån dag sen ;P snyggva?





Den här boken kom med paketet från cdon. den är på engelska så
det ska bli spänande att se om fattar vad det står!



Paket

Har fått ett litet paket från cdon, visar vad det är sen.


You never know.

Nu säger jag Godnatt ♥


Great for my age.

Dagen va så himla seg! Det ända som va roligt va idrotten. Sen fick jag inte byta mitt jävla skåp heller... det suger! det finns mycket jag kan klaga på men det ska jag inte göra här.

Har ett litet tips till er mina kära läsare.
silikon som man har i håret fungerar super bra! Och den luktar jätte gott.


S factor. tigi

a lot of fun

Kom hem kl 08.00 imorse efter att tillbringat natten med klassen i scautstugan. De var nästan roligare en året då vi gick i 7:an, ne de va roligare. Tänk nu är det sista året med er. Åren har gått så fort, det är sjukt. Kommer sakna er guys.




last day

Håller på att packa lite inför imorgon då klassen ska sova över i scautstugan (?). Har två väskor fulla med varma kläder..? Då var det sista dagen på den här sommaren. Det har varit en av dom bästa bland många sommrar.

Gårdagen spenderades med mia som ni nog vet. Vi tog det bara lungt och pratade om gamla minnen och annat. Hade jätte trevligt, du är bäst mia! ♥

sommar bilder



Drar vidare till Mia

Nu åker jag till mia som är oerhört efterlängtat! Vi ska bara mysa och ha det allmänt trevligt. uppdaterar mera imorgon, puss hej!

svtB

Ligger och är halv sliten sen gårdagens vattenkrig med shauneen shelton. Jag van såklart. men om man säger såhär, man ska aldrig försöka göra så båten sjunker. Det är ett jävla jobb. sen när man väl lyckats är ett jävla helvete att få ut allt vatten .. men det är nice. Nu ska jag forsätta på min favorit kanal svtBBBBBBB!

Färgning på G

Nu ska jag färga ögonfrasarna. hoppas det blir bra dom är ju så himmla ljusa nu ...




Depend, cirka 100 kr på H&M


lite udda


Så här ser jag och klara ut när vi mår som allra bäst!

sen frukost

nyss vaknat eller? det har jag och som vanligt vaknar jag av att klara ringer mig. Så jag ska göra mig iordning och sen så får jag väl ta mig ner mot ljusdal. nu ska jag äta frulle.


lite gammalt

Sitter här med en gnällig klara som inte vill att jag ska göra nå  inlägg men jag lovade er bilde roch sån så nu får ni det!

måndag- torsdag. @ klaras mormors hus
Sov hos klaras mormor för hon var bortrest så vi passa på att busa lite! Film,vatten pipa och massa ploj och skoj.


för mer bilder kolla pennys blogg http://pennyasklof.blogg.se/

Fredag. @ sthlm
PÅ torsdags kväll kom vi till sthlm och i sthlm bode vi hos mammas vänner i deras hus. På fredagen klev jag och sigrid upp vi 10 och sen bar det av till sthlms centrum. Där gick vi och fynda lite och sen träffa vi klara och penny en snabbis. sen åkte vi hem och byte om och vila lite. Efter de drog vi in för att möta upp klara och penny.




Lördag. @ sthlm
Tog båten in till grönan där vi spenderade några timmar i den varma solen, fyfan! dom 3 bästa karusellerna va avstängda och långa köer... Stressade hem för att fixa sig till kvällen. stack tillbaka till centrum och möte upp klara och penny sen kolla vi på ung 08 med massa bra artister och mycke folk.





lite låtar som spelades

flo rider - low


lazee - calling out


Sean banan - skaka rumpa



Söndag. @ ljusdal
Åkte mot snadviken för att släppa av sigrid sen mot närmaste ikea och shoppade lite sen hemmåt.

skulle bara villa säga att jag lever..

... Ja jag lever men har inte hunnit uppdatera men imorgon så kommer det bilder och annat smått och gått ;)

Ung 08

Ung 08 nu med penny klara och sigrid!

sthlm

Förlåt för mmin cp uppdatering, men jag har varit med klara penny och shauneen i klaras mormors hus och där va det inge internet. tänkte lägga upp lite bilder men hinner inte nu för jag är så fucking stressad så det är sjukt komhem för 2 timmar sen typ och har inte packat klart och massa skit hua och jag åker om nån timme till sthlm. Det kanske jag inte har sagt..? jo det har jag ju... men nu har inte jag tid, hejdå!

love love love

Kom hem för en stund sen. Har haft det jätte trevligt. Jag och ninni har ätit en hel tårta var typ..? hehe. jag har knäppt massa fin bilder som ni ser, eller ja fina och fina men dom duger ju. vad ska jag berätta om helgen mer än att det varit super kul? finns nog inte så mycket att säga mer en att jag älskar bröllop!


tjockisar

om typ 2 timmar ska jag dra mig vidare till ninni eller ja till prästnäse eller va det nu va. och där ska bröllopet vara imorgon. Har nog inget internet så det blir inte så ,mycket skrivande för min del. Men sen får ni ju se massa bilder (Y)


Sen nästa helg blir det nog stockholm, och gå på ung 08. Ska gå med sigrid och kanske tova om hon vill följa. men vi får se mer prat om de sen.

Seya

You are a diamond, on the surface you are beautiful from any time but on the inside hard and cold

Heeeej, jag heter sofia och jag är karl filips (prinsens) flickvän! och när vi gifter oss så får bara dom som deltagit i slitz komma på börllopet! hehe



Idag har jag sovit hur länge som helst! hua vad skönt. sen måsta jag klippa gräset och sen fixa jag bland alla utrivna kläder ... Men imorgon åker jag till ninni och blir där i några dagar, för att Nettan och Janne ska gifta sig! och då är det värsta partyt där, SPRIT !!!!!!!! hehe skoja. Nerå. Det ska bli jätte roligt, men jag vet inte vad jag ska ha på mig :OOO hua, nu måste jag lösa det problemt!


NINNI JAG HAR INGA PENGAR PÅ MOBILEN RING MIG !!!!!!!!!


hemma..!

Har precis rensat i min garderob så mina nya saker får plats! Kände verkligen inte för att komma hem, solen värmde i malmö och i ljusdal regnar de. kul, verkligen. 3 resveskor fick man släpa på med, hua. alla saker fick fan inte plats.. Nu kommer lite bilder sen ska jag nog sätta på en film. mysigt haha



Just as hard every time

Idag va jag i malmö och myste med lo! Sista gången på jätte länge. Kommer sakna dig! du får fan ta och pallra dig upp till ljusdal nån gång i vinter!!!! :D

Efter Lo hade åkte hem skulle jag skynda mig hem för att fräscha upp mig lite. För jga skulle ut och äta med the big family. haha. Men så ringer mamma och säger att jag inte hinner hem, så jag får stanna kvar helt ofixad (typ). Men då springer jag in lite snabbt på ålens city och tar lite parfym och sånt. Ganska behagligt faktiskt ;) bilder kommer imorgon!

Imorgon åker jag hem, känns inte så där jättekul men men. nu ska jga packa. seya!

En dag i köpenhamn

Va som sagt var till köpenhamn idag med mor min! och vi myste och åt massor, köpte en ny skinnjacka gjorde jag med. (Y) min gamla är ju lite för liten och luktar vitlöksdresing och grillrök, remember..? haha. Va öven in på gina tricot. fast jag hitta inget förutom det största gina tricot jag sett 3 våningar :O lika monki! Jag älskar danmark. Det är bäääst! typ. Nu ska jag sova för imorgon ska jag möta upp lo på tåg stationen och sen ska vi gå och mysa i malmö.



Danmark, köpenhamn.

Imorgon åker jag till kopenhagen (köpenhamn) med familjen och myser! längesen jag va där nu. För ett år sen med Hanna och Noel. Idag har jag bara chillat och myst med familjen även fast det fattades 2 st, paul pascal..  men det är lööngt! haha. känner att jag är himmla dålig på att lägga upp bilder, men aja. puss och hej!

bye bye åhus

nu är jag i malmö, känns härligt. men kommer sakna alla underbara människor i åhus! Men imorgon kommer lo och då blir det lite shopping. förhoppnings vis! Sen kanske jag åker till danmark och myser lite! får se hur det blir. Men snart kommer jag hem till kära ljusdal. så de så :D

Packar..

... snart. okej! jag måste verkligen packa nu, snart... alla kläder ligger på golvet och jag åker 10 imorgon till malmö och där stannar jag tills 4 augusti och sen åker jag HEM! men nu måste jag verkligen packa. fast ne.. eller jo. okej om 5 minuter då! bye

RSS 2.0