chirre med dirre.

Nu hoppas jag att alla gratulerar mig imorgon, blir trots allt 15. Big deal! byxmyndig, cykla utan hjälm öh.. ja ni vet såna saker.

Sen hade jag tänkt att ha en liten ferre på fredag! (OBS inget bestämt) Får se hur det blir men jag är 85% säker på att det blir ferre. Och ferre är ju alltid nice.



Guess what.


Gissa vad jag ska göra med dom här pengarna.


Tout ce que vous avez.

Bakade peppisar idag, gjorde en plåt sen orkade jag inte mer. hehe!
Dom vart as cute! Lägg märket till mitt fina mönster som jag kämpade så hårt med!


step by step.

Om ni undrar tänker jag inte göra ett piss den här helgen, jag orkar inte. Jag tänker ägna helgen åt att tycka synd om mig själv så ni vet.

Så nu tänker jag städa för att glömma depressionen. om jag ens orkar kliva upp.

har tappat viljan totallt.

Depressed.


Finns inte så mycket att säga, han är död. För er det kanske bara var en katt men för mig var han så mycket mer. Jag hade honom liksom i 7 år och nu är han död, bara sådär.. helt otroligt! Han var ju speciell, han va hel vit och hade två tummar. Riktigt fin var han. Jag sitter och säger det om och om igen, "- Han är död" "-Jag kommer aldrig mer få se honom, klappa på honom, känna hans närvaro". Förstår om ni tycker jag är fånig men han betydde verkligen allt för mig och nu är han bort. Hade kunnat gett vad som helst för att ha han här. För han är ett stor minne för mig. Allt som jag har varit med om under det här 7 åren vet han också, han får mig att tänka på dom. För när jag har kommit hem, full, ledsen, sårad, glad, uppspelt, allt så har han legat där med mig hela natten oavsett vad. och det är sånt jag kommer komma ihåg att han fanns där oavsett vad. Och nu vet jag inte vad jag ska ta mig till. den söta katten med två tummar ligger inte i min säng när jag kommer hem längre. den söta katten med två tummar kommer aldrig ligga i min sängen när jag kommer hem, och jag får panik av det, ordet aldrig.

Vet att många av er kommer tycka det här är urlöjligt men fine! han betydde så oerhört mycket för mig, han va min första katt och nu är han borta, föralltid.


In just one second.

han är död

I love you, no matter what.

Ligger nu i sängen efter en lång men ändå snabb dag! Mia och jag blev kvar på finess i 2 timmar, sant. Det märks att det va ett tag sen vi sågs. Hade ju en del att prata om! Efter finess måste jag ju visa min ny lya för henne. Så vi drog hem till mig och där blev vi kvar tills kl 8 eller nå då drog hon hem. Så nu är det lägg dags för mig är hur trött som helst, som alltid..


älskar dig, no matter what!

Longing to 100%

Drar mig snart ner mot centrumhuset för att fika med en saknad gammal klass kompis, haha lätt bra de där va? Ne men vi gick i samma klass i 7 år vare va? Sen när vi börja 7:an så börja vi på olika skolor.. tråkigt! jaja jag ska i alla fall fika med Mia nu, snart typ. ciao!

Fabulous.

Kom hem för två timmar sen ungefär. Evelina och Malin följde även med men stack för ett tag sen. Har i alla fall tillbringat hela dagen i Färila och det va nå nytt kan man ju säga. Malins småsyskon är aaasss sööta! det är ju en sak som är säker. Har även varit på kåken för första gången va ganska mysigt där måste jag säga.

Pratat i mängder och ska nu lägga mig och få min skönhets sömn så god natt sweetis!


Snyggingen malin!

Just one thing i want you to know.

Efter nyår ska jag göra en till piercing, om jag hittar nån som kan göra den vill säga!


typ så fast med lite mindre mellan rum!


Vad tycker ni?

California King Bed.

- Ikväll bjuds det på rosa pannkakor, låter lockande va?


Idag va jag till måga en sväng och kirra lite grejer. Och ikväll/nu väntas det pluggning eftersom jag ligger efter en aning.. fuck! Sen vill jag bara säga att på måndagar kommer jag nog inte uppdatera, ni kanske märkt att det inte varit nå inlägg då(?) men så ni vet.

Imorgon blir det nog ingen vidare uppdatering heller eftersom jag förmodligen ska till färila, yes that's the word, färila! Ska dit och umgås lite med malin, awesome!

Dags för pancakes!

Something to think about.

Ligger i soffan och kollar på "Vem kan slå Filip och Fredrik". Sen blir det en film men kan inte riktigt bestäma mig mellan "Beck" och "... och så kom polly".

I fredags chilla ju jag och klara livet! Men igår då blev det party kan man ju säga! Riktigt kul va det men spårade på slutet. Massa drama och annat, synd! Men det var en toppen kväll. Tack alla speciellt johanna och grattis i efterskott sötnos!

Idag blev det fyllekäk kan man ju säga, sen väntades det städning och pluggning, fast det sket sig med pluggningen.. Ska kolla vidare på filip och fredrik nu,
så vi hörs!



Grattis i efterskott honey!

right back to you.

Nu dra jag mig mot klaris och där hoppas jag man blir bjuden på lite chai latte som jag har varit så snäll oc köpt till henne i stockholm.

I helgen väntas party sdom sagt så nu taggar jag för fulla rullar i min nya mössa, så hörs vi. heej!

New new new.

neeeww






Fick hem lite stickat av min gulliga mormor!


TV-Huset

En liten inblick i bilder.


Här satt jag för det mesta, kUlT!


Här redigerade vi ett klipp som vissades i rapport.


En intervju.


Den här lappen tyckte jag var allmänt c00l.

Blev inte så mycket bilder för jag tyckte att det kändes fel att gå runt att knäppa bilder. hehe!
Senare kommer det bilder på vad jag handlade.

Face the truth.

Kollar på vänner, och jag måste säga att det är en riktigt bra serie för att vara så gammal! Nyss kollade jag på How i meet your mother som också är en riktigt bra serie, dock såg jag den på norska och det va ju lite störigt.

Idag va jag i alla fall med på tre intervjuer, en borta i nacka. Påvägen dit så berättade anders (reporter) om massa kultur om gamla byggnader och sånt, stockholm har ju faktiskt en hel del gamla byggnader! Sen dom andra två intervjuerna va inte så speciella det va med två banker. Men med tanke på banker, vad va felet på swedbank igår. Kaos är det rätta ordet. Jag hade inga lösa pengar bara på kortet så det va ju awesome menar jag ...

Imorgon åker jag hem, känns skönt! Och till helgen väntas det party. Slipper även min mor som åker bort över helgen, awesome!

In the shadow of eternity.

Ny duschad sitter jag här och skäms. Det är nämligen så attg jag va med på rapport fast bar i 2 sek typ men ändå, och jag såg förjävlig ut.

Idag fick jag följa med på 2 intervjuer ialla fall. En ägde rum i en av stockholms dyraste lägenheter, det var ganska mäktigt faktiskt! Sen andra i nån kakel affär och repotaget handlade om småföretagre. Hängde inte riktigt med på nån av dom om jag ska va ärlig. Till lunch tog jag en hamburgare på nån resturang och gissa vad den kosta..? 80 spänn!! Snacka om att vara i rika kvarter..

Nu ska jag vila upp mig för imorgon och tagga inför helgen!! hare.

First and worst.

Sitter och softar för fullt efter en stor måltid och en hektisk dag!

Jag började med att åka tunnelbana in till T-centralen sen tog jag buss till nått annat ställe. Efter det fick jag gå i världens piss regn mot svt när jag var framme var klockan bara 09.00 och jag skulle vara där halv.. Självklart våga jag inte gå in utan vänta ute i 20 min, patetiskt jag vet.. Sen när jag väl var där visa han mig runt i lokalerna b.la. studiorna där dom spelar in t.ex nyheterna. Ganska spännande faktiskt. kollade även på en inspelning av nyheterna. Sen följde jag med på en intervju. Helt okej intressant, haha! sen så massa mer men nu tycker jag texten börjar bli lite för lång.

Sen när jag slutade gick jag i stan och kika runt lite.

Påväg till Stockholm

(tidsinställt inlägg)

Sitter förmodligen på bussen på väg till Stockholm nu. Som jag kanske inte berättat så ska jag åka till Stockholm för att praktisera på SVT. Ska bli spännade och se hur det går! Vet inte om jag kommer kunna blogg, sånt som märks. Och som synd är vet jag inte om jag kommer kunna shoppa något pga min mini väska som är propp full... Men jag hittar säkert något att pressa ner i den!

Sen det där med blogging går fan inte bra det, hinner knappt uppdatera. Ni får hoppas på bättre tider helt enkelt. Skriver mer när jag kommer hem, förmodligen!

Believe in destiny.

Är i stockholm nu, hos sussie och jonas (mammas vänner och dom har världens sötaste unge!). Imorgon börjar första prao dagen. Få se hur det går! Kommer väl skämma ut mig som vanligt, kanske snubblar in framför kamrerna. Ni får väl hålla utskick efter mig!

Ska nog passa på att shoppa lite med när jag är här, synd bara att alla jag känner går i skolan. Så kommer väl få gå runt själv som en tattare. Men sånt får man ta. Som ni kanske märk har jag internet så jag försöker väl göra några inlägg.

Men nu ska jag chilla vidare, hare!

Home with a new pair of shoes.

Hemma nu, duscha nyss och hjälpte matilda med hennes engelska läxa, som var as svår.. hah! Hittade ett par skor i hudik, ganska nöjd och priset ska vi inte ens prata om.
Sen när vi va i hudik på ica maxi så stog jag och mamma i kön och jag gick för att packa varorna. Och när man går ut där så är det grejer som pipper om man tagit något (ni fattar?), så efter att jag gått ut börja det pipa, me det va ju inte jag utan det va tanten som gick samtidigt. Jag fatta ju ingenting förren tantens tjocka fula man stod och pekade på mig "- Det va hon! det va hon!". Jag ba "-va! va det jag" as förvånad och så stog den där gubben och skylde på MIG, snusk! så då fick hon och jag gå i genom ett antal gånger för att visa att vi inte tagit något. Så då säger jag till han som jobba där "- där ser du!" as surt. han ba "-förlåt" jag ba "- a visst!" bara för att jag är en ungdom så tror dom att jag har tagit något. helt jävla dum ihuvudet är dom. Så jag blängde surt på gubben som peka på mig, jävla tönt! Kanske lite överdrivet arg. Men han peka ju på mig för att jag var ungdom och vissa gör sånt. Att han dömde mig för min ålder och utseende är bara idiotiskt..




Det här låg i paketet, som jag fick idag.

Paket.

Har lite brottom ska ju till hudik. Men tänkte slänga in ett litet inlägg och säga att jag har fått hem ett litet paket idag. Ni kanske vte va det är, undra om jag har berättat att det? aja ni får se ikväll om jag hinner. hej




Här är dagens klädsel, college, trash jeans och sockar


top old






From rank one to ten, you're a eleven.

hehehehehehehe, jag har hittat mina nycklar! Gissa vart. hehehehe.

Sitter nu och pluggar lite.. Hade tydligen läxa i franska. puuh! Idagvar jag i alla fall med sofie en stund. Sen skulle hon låna min mobil eftersom hennes var sönder, men då gick den också sönder, synd sofie. Du ska helt enkelt inte ha någon mobil. Nej då, lider med dig! haha.


Imorgon åker jag till Hudiksvall med mamma, peter och matilda tror jag. Donken here i come. Ne men är så himla sugen på det nu! Ska i alla fall kolla på nya skor och jeans.


söt katt..


sometimes.

Tja, kan passa på att berätt att jag äntligen har beställt en ny mobil och det känns awesume, fast jag kanske inte valde den mest hållbara jag kunde. Tyckte jag kunde unna mig den!

Det var ju någon dag sen jag skrev här nu, höhö! Jag som sa att uppdateringen skulle bli bättre när jag flyttat. Men men ska väl fösöka att göra något inlägg per dag. Men idag har jag varit sjuk så jag va hemma. Men jag har haft fullt upp ändå.


Sen vill jag bara meddela att jag har börjat sticka. True story! Faktiskt så sticka jag mycket när jag var mindre med hanna. Tider de. Men nu gör jag en halsduk till mig själv den ska bli som den röd rosa som jag köpte när jag va i sundsvall, remember? vi får se om jag kommer att hinna ha den nå i vinter, haha!



Vad tycker ni, är stickning nice or not?

-Jag tycke i alla fall stickning är awesome. Det är as snyggt nu på vintern! och mysigt.

Cause forever makes me cry.

En härlig kväll med några sköna bruds!

Har myst med massa gott framför tvn/wii. Skratt och skoj bjöds det också på! Men nu sitter jag här ensam i en enda röra.. men det är lungt de. Vet inte riktigt vad som händer imorgon, sånt som märks. Nu ska jag bädda ner mig framför en film!


Your weakness is my beauty.

Går till dollar för att mötta upp hanna sen vidare till centrumhuset. Där jag hoppas på fika, hmm. Får se hur det blir med de. Ska försöka ta några bilder, om jag orkar och kommer ihåg det.


except words.

Tänkte visa er lite bilder som jag knäppt under 2010 som jag är mest nöjd med!

here we go,




I am his treasure.

Slitit hårt idag och börjar nu se resultat! Snart är rummet klart behövs bara lite touch i de hela. Sen vill jag be om ursäkt för den dåliga uppdateringen, eller ne. Jag orkade inte och hade typ inte tid. Men nu sitter jag och chillar i min nästan nya soffa och kollar på dudesons in america. great!

Tills vidare, sov gott!



Mamma va på en mässa i stockholm och så hitta hon dom hära, The Boy in the Striped Pajamas (engelska versionen)& Ut ur skuggan. Ska bli väldigt intressant att läsa! speciellt Ut ur skuggan som handlar om sverigedemokraterna.



Så här ser min tv-skärm ut för det mesta nu när jag har skaffat internet till wii!

Vi höres.

Åker ner och fikar med Hanna nu, skriver väl mer ikväll(?).

cute.


Good night and sleep tight!

Är det bara jag som är trött? och då menar jag trött, hela tiden.. Men men. I veckan kommer jag ha fullt upp med flytten så förvänta er ingen bra uppdatering. Har ganska mycket att göra det här lovet, jag som tänkte åka ner till skåne. Det kan ju jag glömma!

Idag när jag vaknade satte jag igån med att fixa lite i rummet och sen som ni vet så stack jag ner på ljusdal för att kolla på en ny mobil. Hitta dock ingen, så jag ska beställa en när mamma kommer hem. Sen på kvällen va jag med hanna. Vi titta på one tree hill i stort sätt hela tiden. Gud vad jag älskar den serien! Men i säsong 7&8 så börjar det bli as dåligt, synd!

God natt!!

min mobil

drar ner på JLL, eller vad det heter nu för tiden, och kollar på en ny
mobil efter som min håller på att dö. totally!

something to think about.





En liten smyg titt på mitt/mina nya rum.

sorry dudes!

Förlåt för usel uppdatering! Har verkligen inte orkat. Men tid har jag ju haft för jag har inte gjort ett piss så det finns inte så mycket att skriva om tyvärr.

Men idag var jag på birsta med mamma och peter, klara följde även med som moraliskt stöd utan pengar. Va på ikea för att handla lite nya saker till mitt rum, tex nya garderobs saker till min walk in closet. Spännade va?. Köpte även ett wii spel, mario kart. (Y) Shoppade lite kläder med som ni får se, inte mycket men de duger.

Här kommer lite pic's på det jag köpte idag.



usla bilder, jag vet.


RSS 2.0